iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Ο Σ. Εμμανουιλίδης
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Ο Στράτος  Εμμανουϊλίδης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Ο υποψήφιος τονίζει. Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου βρίσκεται σήμερα, σε κομβικό για την πορεία του σημείο. Έπειτα από χρόνια στασιμότητας ήρθε και η τραγωδία της 23ης Ιουλίου να αποτελειώσει τον τόπο μας. Σε αυτές τις εκλογές έχουμε να επιλέξουμε αν θα προχωρήσουμε με πρόσωπα που δεν έφεραν αποτέλεσμα ή αν θα δώσουμε την δυνατότητα σε νέες δυνάμεις να αλλάξουν το μέλλον μας. Επέλεξα να συστρατευτώ με την ελπίδα και την προοπτική που δίνει στο Δήμο μας η υποψηφιότητα του Δαμιανού Φαφούτη.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Στη Ραφήνα κατοικώ από το 1979. Φοίτησα στην Διπλάρειος σχολή μηχανικός. Ασκώ το επάγγελμα του μηχανικού μοτοσυκλετών χρόνια τώρα στη Ραφήνα. Είχα για χρόνια πολιτική δράση σε τοπικό επίπεδο ως γραμματέας με την Νέα Δημοκρατία. Διατέλεσα Τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας την περίοδο 2010 -2014. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και ένα εγγόνι.