Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο τουριστικός οδηγός
από τον
Α. Βασιλόπουλο


Το RPGUIDE.GR (www.rpguide.gr) επικαιροποιείται και συνεχίζει να προβάλει επιτυχώς την περιοχή μας, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το τουριστικό ευρετήριο που δημιούργησε το 2015 και διέθεσε εντελώς δωρεάν στους επαγγελματίες της περιοχής μας ο καθηγητής και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, προβάλει σταθερά την Ραφήνα και το Πικέρμι στηρίζοντας έτσι το όραμα του για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, τονίζεται σε Δελτίο Τύπου.

Το RPGUIDE.GR είναι ένα μοναδικό πολυδιάστατο εργαλείο προβολής της πόλης μας, ή αλλιώς ένας «οδηγός» στα πρότυπα των μεγάλων τουριστικών ιστοτόπων, μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γνωρίσει την τοπική αγορά και τα εμπορικά καταστήματα αλλά και να βρει πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τις παραλίες, και πλήθος άλλων στοιχείων. Το siteεπικαιροποιείται κάθε χρόνο ενόψει της τουριστικής περιόδου, με στοιχεία νέων επιχειρήσεων αλλά και πληροφορίες για νέες δραστηριότητες στις οποίες μπορεί κανείς να συμμετέχει στην περιοχή μας.

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο γνωστός πια σε όλους πορτοκαλί αναδιπλούμενος χάρτης τσέπης, που είναι διαθέσιμος και πάλι δωρεάν προς όλους, ενημερώνοντας κατοίκους και τουρίστες για τις επιχειρήσεις της περιοχής και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρηθούν δωρεάν στο RPGUIDEαλλά και στον έντυπο πορτοκαλί χάρτη, αρκεί να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 211 8004294 ή να στείλουν email στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..