iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Υποψήφιος δήμαρχος
ντύθηκε ληστής
Casa de Papel!


Φανερά επηρεασμένος από την τηλεοπτική σειρά Casa de Papel του Netlix και η οποία σάρωσε, φαίνεται πως είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος στην Κομοτηνή που κατεβαίνει στις εκλογές 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος», Κώστας Καραϊσκος, προφανώς θαυμαστής του «Καθηγητή» ή του «Μπερλίν» ή κάποιου άλλου εκ των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, «μπήκε» στην γνωστή κόκκινη φόρμα και φωτογραφήθηκε για τους διαφημιστικούς σκοπούς της παράταξής του. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ο υποψήφιος δήμαρχος έχει βάλει στο μάτι το δημαρχείο της πόλης και θέλει να το «κλέψει».

Ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού πάντως δεν έβαλε ποτέ τη στολή των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, απλώς έκανε photoshop το κεφάλι σε φωτογραφία της δημοφιλούς σειράς και δημιούργησε το διαφημιστικό του για τις εκλογές 2019.

Τα σχόλια πάντως στην τοπική κοινωνία για την επιλογή αυτού του διαφημιστικού δίνουν και παίρνουν. Μένει να φανεί αν τελικά με την ιδέα του ο επικεφαλής του Σπάρτακου θα πείσει τους συμπολίτες του να τον στηρίξουν στην κάλπη