iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

''Σπριντάρει''
στη Δυτική Αττική
ο Γιώργος Κώτσηρας


Κάνοντας πολιτική πράξη ουσίας την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε επισήμως  εδώ και δύο μήνες υποψήφιο βουλευτή (από τους πρώτους και λίγους έως σήμερα) τον Γιώργο Κώτσηρα.

Ο κ. Κώτσηρας διαπρεπής ποινικολόγος, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα επιστημονικών φορέων του κόμματος, δίνει ''μάχη'' στον πολιτικό στίβο εδώ και χρόνια αν και νεότατος. Με ιδιαίτερη συμπάθεια και εκτίμηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άνθρωπος χαμηλών τόνων και καλλιεργημένος ο κ. Κώτσηρας θεωρείται από τα ανερχόμενα στελέχη.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Κώτσηρας διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση στα Μέγαρα, καθώς είναι υποψήφιος στη Δυτική Αττική. Ο χώρος του La Mirage γέμισε ασφυκτικά από 800 και πλέον πολίτες που έσπευσαν να δώσουν το ηχηρό παρών στηρίζοντας έναν νέο άνθρωπο με σχέδιο, εντιμότητα, ήθος και όρεξη για δουλειά. Στο πάνελ των ομιλητών ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής κ. Καραγκούνης.

Δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κ. Κώτσηρα, ο οποίος αφού έδειξε εμπράκτως την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για χρόνια στην ανατολική Αττική, μετατόπισε το κέντρο βάρους.

Από δύο (στο χειρότερο εκλογικό σενάριο) έως τέσσερις (στο καλύτερο) βουλευτές θα εκλέξει η ΝΔ στη δυτική Αττική. Αν υπολογίσουμε ότι ο ένας θα είναι χωρίς αμφιβολία ο βετεράνος βουλευτής Θανάσης Μπούρας, η υποψηφιότητα του κ. Κώτσηρα ''παίζει'' ως η δεύτερη επικρατέστερη με δεδομένο ότι ακόμη (και άγνωστο πότε) θα ανακοινωθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι της περιοχής.

''Απόψε είμαι πραγματικά συγκινημένος! Πάνω από 800 πολίτες των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής με τίμησαν στην πρώτη μου εκδήλωση στα Μέγαρα, γεμίζοντας τον χώρο Le Mirage μέσα και έξω. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας και τη στήριξή σας! Πάμε γερά! Αξίζουμε καλύτερα!'' τονίζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο ο κ. Κώτσηρας.