iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Κ. Παροικάκης
μαζί με τον
Βασίλη Πιστικίδη


Ο Κώστας Παροικάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Νέα Αρχή του Βασίλη Πιστικίδη.

είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου από το 2014 και έχει καταγωγή από τη Χίο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και διατηρούσε στο Πικέρμι Λογιστικό Γραφείο έως το τέλος του 2014 και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Η ενασχόληση του με τα κοινά αρχίζει το 1994 όταν εγκαταστάθηκε στον Δήμο μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Γεώργιος στο Πανόραμα Ραφήνας, Πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης. Ως Δημοτικός Σύμβουλος είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, Πρόεδρος της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, μέλος στην Α΄βάθμια και Β΄βάθμια Σχολική Επιτροπή, μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΑΠ ΑΕ και μέλος ΔΣ του "Φίλιππος Καβουνίδης".

Ο Κώστας Παροικάκης δήλωσε:

<< Στηρίζω τον υπ. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και συμμετέχω στον παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ με την βεβαιότητα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Δήμο μας να εκσυγχρονιστεί και να γίνουν οι πόλεις μας το Πικέρμι και η Ραφήνα ο τόπος που αξίζουμε εμείς αλλά και οι νέες γενιές των συνδημοτών μας.>>