iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο Δημήτρης Στεργίου
μαζί με τον
Ανδρέα Βασιλόπουλο


Το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ανάπτυξης συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέους ανθρώπους που έχουν την όρεξη και την επαγγελματική κατάρτιση να ασχοληθούν ενεργά με την περιοχή μας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τονίζεται σε Δελτίο Τύπου.

Ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης γεννήθηκε το 1981 στο Μαρούσι, κατοικεί μόνιμα στη Ραφήνα από την ηλικία των 4 ετών και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αποφοίτησε το 2002 από το Ι.Ε.Κ. Ν. Αυγερινοπούλου ως Ειδικός Κινησιοθεραπείας ενώ έχει φροντίσει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του με πλήθος σεμιναρίων πάνω στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Μέσα από την επαγγελματική του ενασχόληση έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, αφού έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως φυσικοθεραπευτής στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΟ Τριγλίας και του ΑΟ Αετού Πικερμίου. Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Φυσικοθεραπείας στις ακαδημίες του ΑΟ Θύελλας Ραφήνας.

Φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου στο πλευρό του Ανδρέα Βασιλόπουλου. Για την απόφαση του αυτή αναφέρει:  «Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα με άλλον υποψήφιο δήμαρχο. Ο Ανδρέας είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει αλλά και γνώσεις για να πραγματοποιήσει τις προτάσεις του. Σε αντίθεση με τους συνυποψήφιους του, βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα στους κατοίκους της περιοχής, με δράσεις και παρεμβάσεις ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης, ενώ το πρόγραμμα του για την επόμενη μέρα βασίζεται στην οργάνωση και την τεκμηρίωση αφού ο ίδιος απεχθάνεται τα λόγια του αέρα και τις κλασσικές πρακτικές των πολιτικών της εποχής. Έχοντας δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά για αρκετά χρόνια στον χώρο του αθλητισμού, έχω δει άσχημους τραυματισμούς αθλητών, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα των κακών προδιαγραφών κατασκευής των γηπέδων. Με τις ιδέες, τις επισημάνσεις αλλά και τις γνώσεις μου πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω στο να αποκτήσουν η Ραφήνα και το Πικέρμι σωστούς αθλητικούς χώρους και ασφαλείς αθλητές χωρίς τραυματισμούς».