iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 17 Απριλίου 2024

Η Ματίνα Σκουλαρίκη
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Η Ματίνα Σκουλαρίκη θα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Η επιστολή της

Eπέλεξα να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές μαζί με τον Δαμιανό Φαφούτη διότι θεωρώ ότι είμαστε υπεύθυνοι τόσο γι’αυτά που κάνουμε όσο και για αυτά που δεν κάνουμε. Θέλω να συμβάλω στον Δήμο που μεγάλωσα και αγαπώ στο να γίνει μια πόλη με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για όλους μας με επίκεντρο τα παιδιά μας και το μέλλον τους διότι έτσι μπορούμε να αλλάξουμε και να κάνουμε τη διαφορά … Η ανθρωπολόγος Margaret Mead υποστήριζε πως : «ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ  ΣΚΟΠΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ραφήνα. Εργάζομαι στο Αεροδρόμιο ως συνοδός εδάφους (επίγεια εξυπηρέτηση) και είμαι μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 17 & 5 ετών. Είμαι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος Ραφήνας από τις εκλογές του 2014 με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Αδαμόπουλο.