iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Συνάντηση της
Νέας Αρχής με
το Λύκειο Ελληνίδων


Στα πλαίσια των επαφών της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ με συλλόγους και φορείς του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 συνάντηση με το ΔΣ του «Λυκείου των Ελληνίδων» Ραφήνας-Πικερμίου.

Στη συνάντηση  πήραν μέρος ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης καθώς και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Α. Παλπατζής, Κ. Παροικάκης, Γ. Δουβίτσας και Β.Καλαφάτη-Βουδούρη.

            Η σύσκεψη είχε στόχο την   αλληλοενημέρωση για θέματα που αφορούν τα πολιτιστικά θέματα στο Δήμο μας. Ανταλλάχτηκαν απόψεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την λειτουργία του Λυκείου μέσα από μια στενότερη συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης & Περιβάλλοντος. Ήταν σαφής η δέσμευση της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ να συμπεριλάβει στο προεκλογικό της πρόγραμμα τις λύσεις που επεξεργασθήκαμε με στόχο την πολιτιστική ανέλιξη της περιοχής μας.

            Ευχαριστούμε την πρόεδρο κα. Ε. Γκατσοπούλου και τα μέλη του ΔΣ, για την φιλική, εποικοδομητική συζήτηση και πιστεύουμε ότι μέσα από γόνιμο, συνεχή και ειλικρινή διάλογο, μπορούν να δρομολογηθούν -στη νέα δημοτική περίοδο- λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων αυτών που προσπαθούν να αναδείξουν την Ελληνική παράδοση, τον πολιτισμό και την πνευματική αναβάθμιση στον Δήμο μας.