Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αντώνης Παλπατζής
μαζί με τον
Βασίλη Πιστικίδη


Ο Αντώνης Παλπατζής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Νέα Αρχή του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Ραφήνα. Έχει προσφυγική καταγωγή από την Τρίγλια Βιθυνίας Μ.Ασίας. Διατηρούσε επιχείρηση χωματουργικών εργασιών και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Ραφήνας και μέλος της Νομαρχιακής Αν. Αττικής της ΝΔ επί σειρά ετών.

Εκλέγεται για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος Ραφήνας το 1990, έχει επίσης εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας το 1994, το 2002, το 2006. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου όπως και το 2014 και υπηρετεί την τελευταία πενταετία τον Δήμο ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ύδρευσης και Πολιτικής Προστασίας. Επίσης έχει διατελέσει τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο ΔΣ του ΔΟΠΑΠ.

Ο Αντώνης Παλπατζής δήλωσε:

<< Όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις στην αυτοδιοίκηση είναι κρίσιμες αφού οι επιλογές μας σηματοδοτούν το μέλλον του τόπου μας. Ειδικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχουν ένα πρόσθετο ειδικό βάρος μετά τις αλλαγές που έφερε ο «Κλεισθένης Ι». Εμείς που στηρίζουμε την ΝΕΑ ΑΡΧΗ αλλά και ο υπ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε ώστε ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου να βρίσκεται στην αυτοδιοικητική πρωτοπορία >>.