Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Δήμητρα Πυργαντή
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Η Δήμητρα Πυργαντή θα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Η επιστολή της

Στις δημοτικές εκλογές στηρίζω τον Δαμιανό Φαφούτη και θα συμπορευτώ μαζί του, γιατί στο πρόσωπο του Δαμιανού γνώρισα έναν άνθρωπο που τον έχω ξεχωρίσει για το ήθος του, που μάχεται για τα προβλήματα του τόπου που ζω και την πολύχρονη εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση.

Σε μια χαρισματική περιοχή όπως είναι ο τόπος που ζούμε με τις οικογένειές μας , δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα από τους «τοπικούς άρχοντες» δεν είχε το όραμα να προγραμματίσει την σωστή , ισόρροπη ανάπτυξη και εξέλιξή των δύο κοινοτήτων, της Ραφήνας και του Πικερμίου και να θέσει προτεραιότητες σε χρόνια άλυτα προβλήματα που τον κρατάνε υποβαθμισμένο.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να προσφέρουμε πραγματικές υπηρεσίες αναβάθμισης ποιότητας ζωής για τα απλά τα αυτονόητα που στερείται τόσα χρόνια το Πικέρμι αλλά ταυτόχρονα να δώσει καινούργια ώθηση και προοπτικές ανάπτυξης της Ραφήνας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1958 στο Βόλο.

Από το 2001 κατοικώ στο Πικέρμι στον οικισμό Άνω Διώνη (πρώην «Αγ. Σπυρίδωνας»).

Είμαι Κλινικός Βιοχημικός απόφοιτος του Université Paris Diderot και δραστηριοποιούμαι στο τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από το1989 ως Μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος δύο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένη με τον Βάϊο Βαγιανό Πολ. Μηχανικό ΕΜΠ και έχω μία κόρη.

Συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές από το 2006. Το 2010 εκλέχθηκα ως Τοπική Δημοτική Σύμβουλος Πικερμίου.

Είμαι από το ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Πρωτοβουλία πολιτών –κατοίκων περιοχής ΔΑΣΑΜΑΡΙ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η ΑΙΟΛΙΣ » στον οποίο συμμετέχω ενεργά. Από το 2009 είμαι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου « Η ΑΙΟΛΙΣ » και ταμίας του συλλόγου.

Από το 1986 είμαι μέλος της SOCIETE DE BIOLOGIE FRANCAISE.

Από το 1996-1999 διετέλεσα Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημ. Σχολείου Αγ. Παρασκευής Αττικής και από το 2006 ως το 2008 ήμουν μέλος του Δ.Σ. του νεοϊδρυθέντος Λυκείου Πικερμίου.

Από το 2004 είμαι Ειδική Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑ.ΣΙ.ΔΙ.Κ).