iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Η Σίσσυ Κατσούδα
μαζί με τον
Θανάση Αδαμόπουλο


Μετά από πολύμηνες ζυμώσεις και σκέψεις τελικά η Σίσσυ Κατσούδα αποφάσιε να αποχωρήσει και αυτή στο τέλος της θητείας της από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη. Η κ. Κατσούδα αφού ''φλέρταρε'' με την προοπτική να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, τελικά ''ενέδωσε'' στη στενή φιλία και συνεργασία με τον Θανάση Αδαμόπουλο και θα τον στηρίξει στο τοπικό συμβούλιο Πικερμίου.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πριν από δύο εβδομάδες με ντοκουμέντα γραπτά, είχε προαναγγείλει την αποκλειστική είδηση ότι η κ. Κατσούδα θα είναι στο τοπικό ψηφοδέλτιο, ''φωτογραφίζοντας'' το ονομά της και περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση που έγινε σήμερα.

"Αγαπητοί μου συμπολίτες. Με την ολοκλήρωση της θητείας μου, ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου μας και λίγες μέρες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, όσους με εμπιστεύθηκαν, με ψήφισαν αλλά και συνεργάστηκαν μαζί μου, σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να γνωστοποιήσω ότι θα είμαι εκ νέου, υποψήφια στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Ακούγοντας την φωνή της συνείδησής μου, αποφάσισα, να μην ακολουθήσω την γραμμική πορεία, όσων μετέχουν στα κοινά, δηλαδή συμμετοχή στην Κοινότητα, μετά στο Δήμο, στην Περιφέρεια και ό, τι έπεται αυτών, παρά τις πολλές τιμητικές προτάσεις, που έλαβα από εκλεκτούς υποψήφιους, όλων αυτών των βαθμίδων, τους οποίους επίσης ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Στις εκλογές αυτές, κάνω την, κατά την κοινή αντίληψη, αντισυμβατική επιλογή, να είμαι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο του Πικερμίου, με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, συνδυασμό του Θανάση Αδαμόπουλου, ενός ανθρώπου που έχει εκδηλώσει έμπρακτα, την αγάπη του για το Πικέρμι . Μετά από μία ώριμη πορεία προσφοράς και συμμετοχής, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς κοινωνικοπολιτικών δράσεων την τελευταία 25ετία, επιστρέφω και επικεντρώνομαι στον τόπο που κατοικώ. Το Πικέρμι, όπως και πολλές περιοχές της πατρίδας μας, υπέστη στα χρόνια αυτά της δοκιμασίας, τις οδυνηρές συνέπειες μιας πρωτοφανούς κρίσης. Η θέλησή μου, είναι να αξιοποιήσω την γνώση και εμπειρία μου στην οργάνωση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της Κοινότητάς μας, στα επίπεδα που είχε κάποτε αλλά και ακόμη καλύτερα! Θα εργασθώ με πάθος για την υλοποίηση του οράματος, ενός Πικερμίου, που αξίζει στους κατοίκους του! Πιστεύω πως όλοι μαζί, μπορούμε για το Πικέρμι, να λύσουμε τα προβλήματα, να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις, να προβάλλουμε τους θησαυρούς του και να αναδείξουμε τις ομορφιές του, μετατρέποντας την Κοινότητά μας, από απλό σημείο διέλευσης, σε πυρήνα πολιτισμού, μιας οργανωμένης συμμετοχικής κοινωνίας που δίνει προτεραιότητα στους πολίτες της!"

Διαβάστε το ρεπορτάζ της από τις τις 15 Απριλίου με τίτλο ''νέα οβίδα στα προεκλογικά Ραφήνας Πικερμίου"

Νέα ηχηρή αποχώρηση οσονούπω από παράταξη του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Στο τέλος της θητείας της (ή του έτσι για να ''θολώσουμε λίγο τα νερά") αποχωρεί κι άλλη (ή κι άλλος) σύμβουλος.

''Ο κύβος ερρίφθη'' την Κυριακή το βράδυ και πλέον το προεκλογικό σκηνικό παίρνει άλλη τροπή. Η - ο σύμβουλος (μα γιατί το χέρι μας πάει να βάζουμε πρώτα η) θα είναι υποψήφια - ος σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Πικερμίου.

Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά πήρε αυτή την απόφαση. Δεν χρειάζεται και ''συμβολαιογραφική πράξη'' η είδηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr γιατί είναι τσεκαρισμένη.

Κάποιος πρώην ''υψηλόβαθμος'' τοπικός παράγοντας του Πικερμίου ''τρίβει τα χέρια του''.

Και κάποιος άλλος προβληματίζεται έντονα καθώς ξεμένει από πρωτοκλασσάτα ονόματα...

Η ηλεκτρονική εφημερίδα σε άλλη μία αποκλειστική δημοσιογραφική επιτυχία, από την Κυριακή το απόγευμα είχε προιδεάσει για το τι έρχεται...