Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το έντυπο πρόγραμμα
της ''Συμμαχίας'' του
Σπύρου Λιβαθινού


Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σχέδιό της για τη διοίκηση του Δήμου Μαραθώνα και των Κοινοτήτων.

Μάθε πως μπορείς να πάρεις στα χέρια σου το έντυπο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο Σπύρος Λιβαθινός δεσμεύτηκε, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ το εγγυήθηκε: Αυτή τη φορά οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα δεν θα οδηγηθούν στην κάλπη στα τυφλά. Με μοναδικό γνώμονα, λοιπόν, την καλύτερη δυνατή ενημέρωση κάθε πολίτη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρουσιάζει από σήμερα την ολοκληρωμένη πρότασή της για τη διοίκηση του Δήμου Μαραθώνα.

Με μια ειδική έντυπη έκδοση 52 σελίδων, ο Σπύρος Λιβαθινός, οι συνεργάτες του και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μας παρουσιάζουν τις ιδέες τους, το σχέδιό τους και τις καινοτομίες που θέλουν να εφαρμόσουν στο Δήμο Μαραθώνα και τις θέτουν προς αξιολόγηση από εσάς, τους πολίτες, που θα επιλέξετε σε ποιο Δήμο επιθυμείτε να ζήσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

– Οι ίδιοι οι υποψήφιοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες σε κάθε γειτονιά του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης για να σας παραδώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και να συζητήσουν μαζί σας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

– Μπορείτε να επισκέπτεστε το εκλογικά κέντρο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο Μαραθώνα (Λεωφόρος Μαραθώνος 74) και τα γραφεία του συνδυασμού στη Νέα Μάκρη (Μωσαίου 6) και να προμηθεύεστε από εκεί το έντυπο.

– Σε περίπτωση που είστε ψηφοφόρος του Δήμου Μαραθώνα αλλά μένετε σε άλλη περιοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του συνδυασμού μας (22940 97388, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και να σας αποσταλεί ταχυδρομικά το έντυπο πρόγραμμα.

– Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα ζητώντας να σας αποσταλεί το έντυπο πρόγραμμα στο σπίτι σας.

Αυτή τη φορά ο πολίτης του Δήμου Μαραθώνα πρέπει να επιλέξει το μέλλον του απόλυτα ενημερωμένος! Γι’ αυτό στην τελική ευθεία προς τις εκλογές ένα είναι το σύνθημα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ: