iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η 'Έλενα Ευθυμιάδου
μαζί με τον
Στέργιο Τσίρκα


Υποψήφια με την Πορεία Πράξης του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα θα είναι η Έλενα Ευθυμιάδου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μοσχάτο.
Ο πατέρας μου Νίκος Ευθυμιάδης, ποντιακής καταγωγής, μου κληρονόμησε την αγάπη για τις ρίζες μου κ την καταγωγή μου. Η μητέρα μου Νίκη Ζουμπουρλού, ρουμελιώτισσα, με μύησε με το τραγούδι της στα ήθη κ στις αξίες κ μου πέρασε την αγάπη της για την ελληνική παράδοση. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Κώτση, γραφίστα-τεχνολόγο, και έχουμε 3 παιδιά, τη Θεοφανώ, τη Νίκη κ τον Γιώργο.

Έχω σπουδάσει σε σχολή Λογιστικής, Γραμματέων, Προγραμματισμού Η/Υ, Γραφιστικής κ Μάρκετινγκ. Εργάστηκα για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα κ είχα -μέχρι πρόσφατα- Διαφημιστικό Γραφείο.

Από το 2006 κατοικώ μόνιμα στο Βαρνάβα. Ένα τόπο που ερωτεύτηκα για τη φύση του κ τις ομορφιές του. Ένα τόπο που επέλεξα να μεγαλώσω τα παιδιά μου στα οποία κ αφοσιώθηκα.

Εκφράζομαι μέσω του Εθελοντισμού. Άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος του ενεργού πολίτη κ την ανάγκη για μια καλύτερη ζωή σε μια κοινωνία μέσα στην οποία θα μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια, να αναπτυχθεί κ να δημιουργήσει. Η πρώτη μου επαφή έγινε μέσω του Προσκοπισμού, τον οποίο υπηρέτησα για πολλά χρόνια με πολλές τιμητικές διακρίσεις. Συνεχίζω μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας μου, μέσω των Συλλόγων Γονέων του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου κ μέσω του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρνάβα. Πάντα συμμετέχοντας ενεργά στη προσπάθεια εύρεσης λύσεων στα προβλήματα του τόπου μου. Ξέρω να Ακούω, να Συζητάω, να Προτείνω, να Αποφασίζω, να Ενεργώ. Αυτά είναι τα πέντε απαραίτητα συστατικά της Συνεργασίας.

Ο Βαρνάβας έχει ψυχή, καρδιά κ χαρακτήρα. Είναι αξιαγάπητος αλλά αποκομμένος κ με πολλά προβλήματα. Είναι μικρός αλλά με τεράστιες δυνατότητες. Αρκεί να υπάρχει όρεξη για δουλειά κ θέληση για συνεργασία. Σκουπίδια, Συγκοινωνίες, Πυρκαγιές, Υποδομές. Πραγματικά προβλήματα που δυσκολεύουν τη καθημερινότητα όλων μας. Προβλήματα που -πλέον- δεν μπορούν να λυθούν σε τοπικό επίπεδο. Αλλά αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αποκτήσει ο Βαρνάβας φωνή κ ανάστημα. Να προτείνει εφικτές λύσεις κ να διεκδικήσει δυναμικά τη θέση που του αξίζει στο μέλλον του Δήμου μας. Τη θέση που σήμερα στερείται.

Για τον λόγο αυτό, δεχόμενη κ την παρότρυνση των συμπολιτών μου, συμμετέχω για πρώτη φορά σε εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα ”Πορεία Πράξης” ως υποψήφια τοπική σύμβουλος. Μαζί με μια ικανή ομάδα κ με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, θέλουμε με ρεαλιστικά βήματα, σωστή συμπεριφορά, διαφάνεια κ δικαιοσύνη να διεκδικήσουμε για το τόπο μας τη θέση που του αξίζει. Εμπιστευόμαστε τους πολίτες του Βαρνάβα γιατί έχουν και γνώση, και κρίση, και μνήμη. Τους εμπιστευόμαστε γιατί ξέρουμε ότι θέλουν κ μπορούν να πάρουν τη μοίρα του τόπου στα χέρια τους.

Με Δήμαρχο, τον Στέργιο Τσίρκα, συνδυάζοντας την Εμπειρία με το Καινούριο Προχωράμε Δυνατά, Οργανώνουμε, Σχεδιάζουμε, Διεκδικούμε.