Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κυριάκος Μαιόπουλος
μαζί με τον
Γιώργο Χριστόπουλο


Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δημοτικής Αλλαγής τον Κυριάκο Μαϊόπουλο, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος.

Και συμπληρώνει. Ο Κυριάκος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς για περισσότερα από 10 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός με την μαχητική αρθρογραφία του, αναδεικνύοντας σε καθημερινή βάση τα προβλήματα του δημότη!

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στον Πειραιά, αποφοίτησε απο το Οικονομικό Γυμνάσιο Πειραιά και το 1982 μετά την αποφοίτησή του ως Ανθυπίλαρχος απο την Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων, υπηρέτησε την πατρίδα σε μονάδες στον Αυλώνα, Ορεστιάδα,Τρίκαλα, Καστοριά, Κω και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε επίσης στον OSCE (Βιέννη) απ’ όπου ορίσθηκε τα έτη 2003-05 παρατηρητής στην εμπόλεμη ζώνη του Καυκάσου με αποστολές σε Ναγκόρνο Καραμπάχ-Αρμενία-Γεωργία-Αζερμπαϊτζάν.
Στη Ραφήνα εγκαταστάθηκε μετά τη παραίτησή του απο τον Στρατό το 2005. Είναι έγγαμος και υπερήφανος πατέρας -όπως ο ίδιος λέει- δύο γιών, μιας κόρης και έχει ένα εγγονό.
Η απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά ήρθε έπειτα απο ώριμη σκέψη και συστηματική παρακολούθηση των δημοτικών συμβουλίων για περισσότερο απο μια δεκαετία. Πιστεύει ότι όλοι όσοι είναι υποψήφιοι έχουν την θέληση να προσφέρουν, και δεν θεωρεί κανένα αντίπαλο παρά μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.