iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η Α. Χατζηαποστόλου
μαζί με τον
Βαγγέλη Μπουρνούς


Η Άρτεμις Χατζηαποστόλου με σπουδές στα Οικονομικά , Τραπεζική Διοίκηση Εθνικό Καποδιστριακο, γεννημένη στο Μαρούσι απο οικογένειά Μικρασιατών ανακοίνωσε την αυτοδιοικητική συμπορευσή της με τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς και τη δημοτική του παράταξη Σύγχρονη Πολιτεία.

Στο σύντομο βιογραφικό της αξιζει να αναφερθεί ότι οι παππούδες της ήταν στην ομάδα ίδρυσης του οικισμού του Νέου Βουτζα και πρώτης διαμόρφωσης του. 
Παντρεμένη με το Νίκο Κηρύκο έχουν αποκτήσει 2 κόρες
Με επιχειρηματική δράση στη περιοχή του Ν. Βουτζα, διατηρούν 2 καταστήματα, το Stop&Shop και το CafeTea.
Τα δραματικά γεγονότα του περυσινού καλοκαιριού και η προσωπική της αντίληψη για τον τρόπο άμεσης δράσης της δημοτικής αρχής για την ανακούφιση των πληγέντων την έκαναν να θελήσει να συμμετάσχει πιο ενεργά. Το CafeTea ήταν το πρώτο hotspot στη περιοχή του Βουτζά διαθέτοντας προϊόντα και πάγια προς ανακούφιση των πληγέντων και των σωμάτων ασφαλείας ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρθηκε στη συνέχεια από το Σώμα Ελλ. Οδηγισμού και από εθελοντές για την ανακούφιση του κόσμου. 
Καθώς οι ανάγκες μεγάλωναν συμβούλια, ενημερώσεις, ανακοινώσεις λάμβαναν μέρος στο CafeTea που ήταν ανοιχτό για όλους.
Στη δήλωση της χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: "Για όλα αυτά και για να φτιάξουμε ομορφότερο τον οικισμό μας αποφάσισα μαζι με τον Βαγγέλη Μπουρνούς - που απέδειξε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές ότι και μπορεί και έχει όραμα- να δώσουμε μαζί τον αγώνα για να πάμε τον τόπο μας μπροστά."