iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή
απολογείται ο βενζινάς
με το μοιραίο όπλο


Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, από το όπλο του οποίου προήλθε η σφαίρα που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία, στις Θεσπιές Θηβών, ανήμερα του Πάσχα.

Ο 54χρονος, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη κακουργηματικού χαρακτήρα, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, τρεις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξιος Στεφανάκης, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τόνισε, δε, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδί.

«Είναι συγκλονισμένος, συντετριμμένος, μόλις έμαθε ότι το βλήμα ήταν από το δικό του όπλο. Από τα στοιχεία τα οποία έχουμε ο 54χρονος ήταν 475 μετρα μακριά από το παιδί και η σφαίρα έκανε καμπύλη. Είναι πατέρας τριών παιδιών και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις το έμαθε, ήταν να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας. Είναι κι αυτός πατέρας και καταλαβαίνει τον πόνο και την αγωνία της οικογένειας», δήλωσε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

υ κρανίου.