Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Καρασταμάτης
για την ψήφο
στις εκλογές


 
Αγαπητές φίλες και φίλοι.
Με τις εκλογές να είναι προ των πυλών, με μεγάλη μου χαρά θα μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου, τα συμπεράσματά μου.
 
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για την απαράμιλλη πίστη σας σε μένα και τις θέσεις μου. Έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό που υπολόγιζα όταν ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια και αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ!
 
Έτσι χτίζονται αποτελέσματα , αληθινές φιλίες και στέρεες βάσεις για το μέλλον του τόπου μας και της χώρας μας γενικότερα.
 
Όμως αναρωτιέμαι , γιατί ψηφίζουμε?
 
Για το ανιψάκι, την κόρη να την βολέψουμε, το προσωπικό όφελος? Εάν ναι, σημαίνει πλήρης αδιαφορία για το σύνολο και οι εκλογές παίρνουν ρόλο εντελώς ασήμαντο και προσβλητικό σε σχέση με την Ιστορία, την Πατρίδα, τα Ιδανικά, την Θρησκεία μας.
 
Γιατί ψηφίζουμε λοιπόν?
 
Και πώς? Διαβάζουμε τα προγράμματα των υποψηφίων? Τα βιογραφικά? το ύφος, ήθος και το επίπεδο του κάθε υποψήφιου και αν ναι, κρίνει αυτό την ψήφο μας ?
 
Εσάς ως λογικά σκεπτόμενοι, αναρωτιέμαι, η κρίση σας λειτουργεί έτσι ?
 
Εμείς ως ''Δύναμη Ανάπτυξης'' με τον αρχηγό μας Ανδρέα Βασιλόπουλο, επιστήμονα, άριστο και επιτυχημένο επιχειρηματία, λαμπρό οικογενειάρχη ο οποίος έχει ήδη το πρόγραμμα της νέας θητείας με αρωγή όλων των καλοπροαίρετων συναδέλφων, είμαστε έτοιμοι για αληθινά έργα. Χωρίς αδικίες. Με σεβασμό και αγάπη!
 
Αλήθεια, εκτός από κάποιες επιφανειακές κουβέντες , γιατί κρύβονται οι υποψήφιοι από το δημόσιο DEBATE που ζήτησα πριν από έναν μήνα από άρθρο μου εδώ στην εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''? Τι δεν τούς αρέσει, τι έχουν να φοβηθούν ?
 
Εμείς η Δύναμη Ανάπτυξης και ο αρχηγός μας επιμένουμε σε αυτή την ευγενή πρόσκληση πολιτικού πολιτισμού και θα το κάνουμε μέχρι τέλους!
 
Και από σας, φίλες και φίλοι, σας ζητώ απλά: Εμπιστευθείτε μας. Δώστε ευκαιρία επιτέλους στο αληθινά καινούργιο.
 
Ο τόπος  μας μόνο κέρδος θα έχει!
 
Και εύχομαι η νέα δημαρχιακή θητεία από τον Σεπτέμβριο του 2019 να βρει τη Ραφήνα και το Πικέρμι σε θέση οδηγού στη νέα εποχή. Και όχι επιβάτη στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης και την εσωστρέφεια. Κουραστήκαμε όλοι οι πολίτες από τις ίντριγκες, το Βυζαντινό παρασκήνιο και τις ύποπτες συναλλαγές.
Πραγματικά αξίζουμε μια σοβαρή και άμεμπτη Δημοτική Αρχή. Που θα σέβεται την κοινωνία και θα εργάζεται νυχθημερόν για το μέλλον.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης''
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο