Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμος για το
μεγάλο ''μπαμ'' ο
Γιώργος Χριστόπουλος


Αποφασισμένος για το μεγάλο ''μπαμ'' στις δημοτικές εκλογές του Μαίου εμφανίζεται ο Γιώργος Χριστόπουλος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο εμφανίζεται σίγουρος για τη δεύτερη θέση, ώστε να διεκδικήσει την επαναληπτική Κυριακή 2 Ιουνίου τη δημαρχία από τον Βαγγέλη Μπουρνούς.
Ο κ. Χριστόπουλος δήλωσε στο ''Πρωτοσέλιδο'': ''Με πίστη στις δυνάμεις μου και τη βοήθεια των εξαιρετικών υποψηφίων του ψηφοδελτίου που με στηρίζουν με όλη τους την ψυχή θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση με την πεποίθηση ότι θα την κατακτήσουμε. Σέβομαι και δεν υποβαθμίζω τους συνυποψηφίους δημάρχους, αλλά τα μηνύματα της κοινωνίας μου δίνουν την αισιοδοξία για ένα υψηλό ποσοστό. Η εμπειρία μου ως πρώην δήμαρχος, οι ήπιοι ενωτικοί τόνοι στην προεκλογική εκστρατεία και οι σταθερές θέσεις μου αποτελούν τα "όπλα" στη διεκδίκηση του "εισιτηρίου για την επαναληπτική Κυριακή, όπου εκεί όλα παίζονται".
Ο κ. Χριστόπουλος μεθοδικά και συγκροτημένα εδώ και μήνες προετοίμαζε τη μεγάλη επιστροφή του στην ''πρώτη γραμμή του πυρός'', παρ ότι οι ''Κασσάνδρες''τον είχαν ξεγράψει από τον αυτοδιοικητικό χάρτη. 
Και ναι μεν η παρουσία του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν συχνή, όμως τόσο το ιατρικό του λειτούργημα όσο και η ''απαξίωση'' όπως έλεγε του δημοτικού συμβουλίου, δεν του επέτρεπαν να δίνει το ηχηρό παρών. 
Σημασία έχει όπως επισημαίνουν από το επιτελείο του ότι σήμερα ο γιατρός διεκδικεί επί ίσοις όροις τη δεύτερη θέση που θα τον φέρει αντιμέτωπο στις 2 Ιουνίου με τον Βαγγέλη Μπουρνούς.
Ο κ. Χριστόπουλος διαθέτοντας ένα εξαιρετικό ''γκελ'' στην τοπική κοινωνία και με το επικοινωνιακό χάρισμα ως ατού οδεύει προς τις κάλπες της 26ης Μαίου με υψηλό ηθικό και υποστηριζόμενος από δυνάμεις που δεν περίμενε όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Προσωπικές του μετρήσεις τον δείχνουν σε ανέλπιστο ποσοστό και η παραταξή του ''Δημοτική Αλλαγή'' αποτελεί ''μαγνήτη'' ψήφων για όλο το ηλιακό φάσμα. Η θητεία του στον δημαρχιακό θώκο, η εμπειρία του (και από τη δυναμική ενασχόληση ως πολιτευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία επί δυόμισι χρόνια) αλλά και η πρόσφατη οικογενειακή περιπέτεια που αντιμετώπισε με γενναιότητα και ήθος τον έφεραν πιο κοντά στον κόσμο.
Αυτός άλλωστε θα είναι και ο τελικός κριτής στην κάλπη.
Όσο για την επόμενη ημέρα, ο κ. Χριστόπουλος έχει έτοιμα τα πλάνα του για το μοντέλο διοίκησης. Ωστόσο επειδή στην πολιτική όλα είναι ανοικτά και με δεδομένο ότι θα χρειαστούν μετεκλογικές συναινέσεις και συνεργασίες στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ο επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' έχει σχέδια και προς αυτή την κατεύθυνση.
Τις τελευταίες ημέρες προς την κάλπη ο κ. Χριστόπουλος ετοιμάζει επικοινωνιακό ''ντεμαράζ'' ώστε να διεισδύσει όσο περισσότερο γίνεται στο εκλογικό σώμα.