Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατατέθηκε
ο συνδυασμός
της Νέας Αρχής


Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός της Νέας Αρχής. Σε δελτίο Τύπου που υπογράφει ο υποψήφιος δημαρχος Βασίλης Πιστικίδης  τονίζεται

Με σεβασμό στον πολίτη και αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αυτοδιοικητική ιστορία και στην παράδοση του τόπου μας, καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ χαρακτηρίζεται από ισχυρή ανανέωση, κοινωνική αντιπροσωπευτικότητα,  από συμμετοχή ανθρώπων με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, με αποδεδειγμένες ικανότητες και με αυτοδιοικητική διαδρομή και όραμα. 

Αισθάνομαι υπερήφανος για την ποιότητα, την πολυσυλλεκτικότητα και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά από τον καθένα και την καθεμία που απαρτίζουν την μεγάλη αυτή ΟΜΑΔΑ. Προχωράμε υπεύθυνα και απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας και ζητάμε να μας εμπιστευτούν για έναν Δήμο λειτουργικό και ανθρώπινο, για έναν Δήμο με σύγχρονο πρόσωπο.

Το Πικέρμι και η Ραφήνα επιλέγουν μία Νέα Αρχή με κοινωνική αλληλεγγύη, με συμμετοχή του Δημότη στις αποφάσεις, με ευαισθησία στα θέματα της τρίτης ηλικίας, με στόχους και όραμα για τη γενιά που έρχεται.

Το μέλλον του τόπου είναι στα χέρια σας! Ας μετατρέψουμε την Ελπίδα σε Πράξεις!