Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Χαχολάκης:
''Να προσφέρουμε
στην κοινωνία''


Ο Γιώργος Χαχολάκης, η "σημαία'' της ποδοσφαιρικής Τριγλίας, επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής ''χαλύβδινο" σέντερ μπακ και στη συνέχεια πρόεδρος της ομάδας, διετέλεσε πρόεδρος του νομικού προσώπου "Φ. Καβουνίδης" και τα τελευταία δυόμισι χρόνια τεράστια προσφορά ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.
Ο κ. Χαχολάκης θα είναι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Νέα Αρχή του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη. Μια συζήτηση κι ένας καφές στο γραφείο του έβγαλαν δημοσιογραφικές ατάκες που παραθέτουμε αντί συνέντευξης κατά το αμερικάνικο στιλ....
 
Γιά το ''πείραμα'' της συνδιοίκησης
 
Εργαστήκαμε για το κοινό συμφέρον και την κοινωνία, κρατώντας μέσα μας, τις όποιες πικρίες. Προσπαθήσαμε πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα να το επιλύουμε εσωτερικά όταν αυτό ήταν δυνατό. Ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια με επιτυχία. Ωστόσο δεν το επαναλάβαμε γιατί ελόχευε ο κίνδυνος να εξελιχθεί αυτή τη φορά σε φάρσα. Άλλωστε ο τρόπος ως γνωστόν, για να κατανοήσεις τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου είναι να του δώσεις εξουσία. Και μην ξεχνάει ο κόσμος πως οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα, είναι τελείως διαφορετικές από εκείνες, πέντε χρόνια πριν. 
 
Για τα έργα
 
Με Δήμαρχο τον Βασίλη Πιστικίδη ξεκίνησαν τα μεγάλα έργα. Λειτουργία Πνευματικού Κέντρου, υπεγράφη η αλλαγή του τάπητα στο γήπεδο Π. Σκούφος, δόθηκε λύση στο μεγάλο πρόβλημα της αποχέτευσης, ξεκίνησε η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, διεκδικήσαμε την παράκτια έκταση, δημιουργήθηκαν νέοι Αθλητικοί Χώροι και έγιναν ανακατασκευές γηπέδων. Τάσσομαι δίπλα στον Βασίλη Πιστικίδη λοιπόν, έναν ειλικρινή και έντιμο άνθρωπο. Έναν αξιοπρεπή κύριο με όλη τη σημασία της λέξης.
 
Για τις εκλογές
 
Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι δυσανάλογα μικρή περιοχή για τον αριθμό των υποψήφιων συνδυασμών που έχουν εμφανιστεί. Το ''βόλεμα'' δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα και τα στελέχη της Νέας Αρχής. Και σίγουρα, δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε «νεροκουβαλητές» σ’ εκείνους οι οποίοι απέδειξαν ότι η εξουσία και η παραμονή σε αυτήν, είναι το παν.
 
Για τις συνεργασίες
 
Λογικό είναι να επιδιώκουμε αξιόπιστες συνεργασίες, αφού αυτό είναι που ζητούν οι συμπολίτες μας και που επιβάλλει ο νέος νόμος. Το ζητούμενο δεν είναι ένα νέο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ο κάθε Συνδυασμός να κάνει "επανάσταση". Το διακύβευμα είναι να γίνει έργο και να προσφέρουμε στην κοινωνία.