iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ποιά είναι η
Ανεξάρτητη Ενωτική
Κίνηση Ραφήνας


Με βάση το νέο νόµο “Κλεισθένης” (Άρθρο 4 παρ.2) επανιδρύονται οι κοινότητες υπογραμμίζει σε Δελτίο Τύπου η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας για το τοπικό συμβούλιο.

Και προσθέτει. Εποµένως οι ψηφοφόροι της Ραφήνας µε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από τους υποψήφιους δηµάρχους και σε διαφορετική κάλπη θα ψηφίσουν για την Κοινότητα Ραφήνας. Για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαµε στην συγκρότηση ενός Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 26ης Μαίου, την “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας” ενός πραγµατικά ενωτικού ψηφοδελτίου για την Ραφήνα, ικανού να εκφράσει έµπρακτα τη διάθεση των κατοίκων για κοινή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν τα προβλήµατα της καθηµερινότητας και να δροµολογηθούν λύσεις γενικότερων θεµάτων που µας απασχολούν. Τα τοπικά προβλήµατα µας ενώνουν αποφασιστικά και σε συνεργασία µε όποιο δηµοτικό συµβούλιο εκλέξουν οι πολίτες του Δήµου Ραφήνας θα προτείνουµε λύσεις µε γνώµονα τα συµφέροντα και τα οράµατα της τοπικής κοινωνίας και θα εργαστούµε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο µας.

Στην προσπάθεια µας αυτή καλούµε τους συµπολίτες µας αλλά και όλες τις πολιτικές δυνάµεις του τόπου, να µας στηρίξουν σεβόµενοι την ανεξαρτησία και τον ενωτικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας µας. Το ψηφοδέλτιο µας µε τους υποψηφίους έχει ως εξής :

1.ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Του Σπυρίδωνος. 2.ΓΚΟΥΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Εµµανουήλ. 3.ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Του Χρήστου. 4.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Του Δηµητρίου. 5.ΖΗΛΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - ΝΙΚΗ Του Παναγιώτη. 6.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ Του Νικολάου. 7.ΚΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Του Εµµανουήλ 8.ΚΛΑΨΗ ΣΟΦΙΑ Του Νικολάου. 9.ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Κωνσταντίνου. 10.ΝΤΑΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Του Επαµεινώνδα. 11.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ Του Λουκά. 12.ΣΑΚΑΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ - ΣΤΕΛΛΑ Του Δηµητρίου. 13.ΧΑΛΑΡΗ ΝΙΚΗ Του Φωτίου. 14.ΧΑΝΤΖΗ ΒΑΪΑ Του Ιωάννη