Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκληρή απάντηση
του Β. Μπουρνούς στη
''Δύναμη Ανάπτυξης''


Η εκμετάλλευση και μικροπολιτική προσέγγιση θεμάτων από τον κ. Βασιλόπουλο, πλήττει βάναυσα τη σοβαρότητα χαρακτήρων και τραυματίζει ανεπανόρθωτα την αντιμετώπιση θεμάτων,  ιδίως αυτών που αφορούν τα παιδιά μας σημειώνει σε απαντησή του ο Βαγγέλης Μπουρνούς σχετικά με Δελτίο Τύπου της ''Δύναμης Ανάπτυξης''.
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου προσθέτει.
Το θέμα γνωστό. Η τάχα... πανελλήνια πρωτιά εγκαινίων παιδικής χαράς στην Α΄είσοδο του Ν. Βουτζά.
Δεν θα μείνω ότι δεν αποτελεί καμιά πρωτιά και το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοια παράδοση έργων.
Επίσης είναι γνωστό ότι η Παιδική Χαρά και η ανάπλαση της πλατείας αυτή αποτελεί -μετά από αίτημα του δημάρχου-χορηγία του τραπεζικού ομίλου της EUROBANK που έχει αναλάβει όλο το κόστος της εκδήλωσης και η δημοτική αρχή οφείλει να την τιμήσει γι'αυτή την μεγάλη χορηγία στην πυρόπληκτη περιοχή του Ν. Βουτζά.
Αντίστοιχη εκδήλωση τίμησις των χορηγών για την ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου του Ν. Βουτζά πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Μαΐου από το δήμο και τους συλλόγους,.
Εικάζουμε ότι αναμένουμε πιθανότατα και άλλη ανακοίνωση περί και αυτής της εκδήλωσης. 
Η αδύνατη μνήμη δυστυχώς δεν βοηθά στην καταγραφή της αλήθειας την οποία οφείλουμε να προασπίζουμε.
Δεν επιθυμώ να κάνω διάσημο τον κ. Βασιλόπουλο για τις ασήμαντες και πραγματικά ανούσιες "παρατηρήσεις' του. Απλώς αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους πολίτες για την αλήθεια και την ευγνωμοσύνη που οφείλουμε να αποδίδουμε σε δωρητές.
Οφείλουμε δημοσιογραφικά στο πλαίσιο της δεοντολογίας να αναφέρουμε πως ο κ. Βασιλόπουλος σε δελτίο Τύπου υποστήριξε μεταξύ άλλων πως είναι ''θετική εξέλιξη η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς στην πλατεία του Βουτζά, διότι τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα όλων μας. Η τελετή εγκαινίων παιδικής χαράς όμως αποτελεί πανελλήνια πρωτοτυπία. Λίγο απέχουμε από το να δούμε και εγκαίνια για αποκατάσταση βλάβης σε αντλιοστάσιο ύδρευσης. Προεκλογικά «εγκαίνια» και φαμφάρες της Δημοτικής Αρχής για υποδομές που αποτελούν βασική υποχρέωση του Δήμου!