iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ηλικιωμένη άφησε
τα πάντα στο
νοσοκομείο Νάξου


Μια συγκινητική αποκάλυψη, για μια ηλικιωμένη που άφησε την τελευταία της πνοή προσφέροντας, μέσω διαθήκης, σχεδόν όλη την περιουσία της στο Νοσοκομείο Νάξου, έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Απιδόπουλος.

Πρόκειται για την Ιωάννα Κατσούλη, κάτοικο της Νάξου, που πέθανε πρόσφατα.
Οπως ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Κώστας Απιδόπουλος η γυναίκα άφησε πίσω της μια χειρόγραφη διαθήκη, στην οποία αναφέρει ότι την επιθυμία της να μεταβιβαστεί σχεδόν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας.
«Πως να μην νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα. Πως να μην προσπαθείς κάθε μέρα να δημιουργείς συνθήκες καλύτερες για τους συνανθρώπους σου. Οταν υπάρχει τέτοιο μεγαλείο ψυχής από ανθρώπους όπως η εκλιπούσα Ιωάννα Κατσούλη» σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτησή του ο κ. Απιδόπουλος.

«Για να γίνονται οι άνθρωποι καλά» αναφέρει στη διαθήκη της
Στο κείμενο της διαθήκης η Ιωάννα Κατσούλη διευκρινίζει ότι προέβη σε αυτή την προσφορά «εις μνήμη των Γονέων μου Μιχαήλ και Ειρήνης Κατσούλη και Γιαγιάς μου Μαργαρίτας Μαρμαρινούς» καθώς και των δυο αδελφών της.

Επιπλέον, σημειώνει ότι στόχος της δωρεάς είναι «να γίνονται οι άνθρωποι καλά».

Σε άλλο σημείο, με εξαιρετικό γραφικό χαρακτήρα, τονίζει ότι «την παραπάνω διαθήκη μου την έγραψα ολόκληρη με το χέρι μου και την υπέγραψα».