Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης Μπουρνούς:
''Ψεύδη και κακοήθειες
από τους Β - Φ - Χ''


Οι κ. Φαφούτης, Χριστόπουλος και κ. Βασιλόπουλος (προφανώς παρασυρόμενος  πιστεύω ο τρίτος από δηλώσεις άλλων) έχουν εξαπολύσει παρέα προσφάτως, μια αήθη επίθεση εις βάρος μου, πιστεύοντας ότι έτσι θα αλιεύσουν ψήφους, επισημαίνει σε δηλωσή του ο Βαγγέλης Μπουρνούς, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα περί ''βαρών''.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου σημειώνει.

Επικαλούμενοι μια αχαρακτήριστη επιστολή  σε περιεχόμενο, χρόνο και σκοπό, που αποφάσισε σε προεκλογικό χρόνο να αποστείλει ,στο γνωστό για την κακοήθεια εις βάρος μου διαδικτυακό μέσο rpn.gr της κ. Αλεξίου, προσπαθούν να μου αποδώσουν δήθεν χαρακτηρισμούς περί "βαρών " κλπ που αφορούν τα παιδιά των ειδικών σχολείων.

Για άλλη μια φορά είμαι υποχρεωμένος εκ των συνθηκών, να μιλήσω δημόσια για το πολιτικό ήθος που οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι όσοι βρισκόμαστε στην τοπική αυτοδιοίκηση
Πρώτη και τελευταία δήλωσή μου είναι ότι ποτέ δεν έχω διατυπώσει άποψη ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν με οποιονδήποτε τρόπο βάρος στην κοινωνία.
Αντιθέτως όλη μου η διαδρομή είναι δίπλα στην πραγματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.
Όποιες δηλώσεις μου- παρουσία της κ. Αλεξίου- έγιναν και παρουσία δημοσιογράφων που κατέγραφαν τα λεγόμενα.
Δεν θα βρουν πουθενά τέτοια δήλωση μου και λυπάμαι που ασχημονούν συννενοημένοι εις βάρος της αλήθειας, χρησιμοποιώντας παιδιά ως προκάλυμμα της παντελούς απουσίας τους από τα πραγματικά προβλήματα.
Εξάλλου η επιστολή της κ. Αλεξίου προφανώς αναφέρεται στον κ. Φαφούτη, ως θαμώνα που παρακολουθεί από τον προθάλαμο τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Αλλά οι εποχές είναι τέτοιες που περιμένω πολλά ακόμα τέτοια  "χτυπήματα".
Τα φαινόμενα αυτά  αποτελούν γεννήματα της απόγνωσης, της παρακμής και της προσωπικής κατάπτωσης ανθρώπων που έχουν χάσει την ψυχική τους ηρεμία και προσπαθούν να ωφεληθούν πολιτικά επενδύοντας στο ψέμα και στην κακοήθεια και όχι στην δική τους ανύπαρκτη πρόταση για το μέλλον του τόπου μας.
Οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι κανένας ποτέ δεν νοιάστηκε για το κοινό καλό, κάνοντας το κακό.
Τους αφήνω στην κακότητά τους και στην απουσία τους από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών , που οι ίδιοι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά.