Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολονύκτιο πάρτι
για το νταμπλ
του ΠΑΟΚ


Ενα «καραβάνι» ξέφρενων πανηγυρισμών, που ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κατέληξε στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, ακολούθησε τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ, έναντι της ΑΕΚ, στον τελικό κυπέλλου, το βράδυ του Σαββάτου.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ένα μεγάλο πλήθος οπαδών του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τους κυπελλούχους.

Μόλις έφθασε το λεωφορείο του ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, άρχισαν να ανάβουν τα πρώτα καπνογόνα και να ηχούν συνθήματα για την επικράτηση στο κύπελλο, μετατρέποντας, για λίγη ώρα, το αεροδρόμιο σε... «Τούμπα».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αγκάλιασε παίκτες και προπονητικό τιμ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη χαρά που έδωσαν στην ομάδα και στους οπαδούς της.


Ο κ. Σαββίδης σήκωσε, μάλιστα, την κούπα, τη στιγμή που φίλοι της ομάδας έκαναν σύνθημα το όνομά του.
Οι κυπελλούχοι έφθασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί και εκεί για να υποδεχτούν την αποστολή.

Οταν εμφανίστηκε από την πίστα το λεωφορείο της ομάδας ξέσπασαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί οι οποίοι κορυφώθηκαν όταν Πέλκας και Πασχαλάκης έβγαλαν το κύπελλο από το λεωφορείο για να το δείξουν στον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.
Οι πανηγυρισμοί έφθασαν στο ζενίθ τους όταν το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ έφθασε στον Λευκό Πύργο.

Στη θέα της ομάδας και του κυπέλλου, οι φίλοι του ΠΑΟΚ άναψαν αμέτρητα καπνογόνα και βεγγαλικά μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα.


Την κατάκτηση του κυπέλλου πανηγύρισαν δεόντως και οι ποδοσφαιριστές, συμμετέχοντας στα συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το «πάρτι» στον Λευκό Πύργο, οι φίλοι της ομάδας συνόδευσαν, πεζή αλλά και με μηχανάκια και αυτοκίνητα, την αποστολή στο Μακεδονία Παλλάς, όπου κατευθύνθηκε το λεωφορείο της ομάδας.