Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιώργος Χαχολάκης
μαζί με τον
Βασίλη Πιστικίδη


Ο Γιώργος Χαχολάκης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Αρχής του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στη Ραφήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στον ΟΤΕ από το 1984 μέχρι το 2015 όπου διετέλεσε για 11 περίπου χρόνια Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος Ραφήνας.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου το 2014. Ανέλαβε από το 2014 μέχρι το 2017 Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής "Φίλιππος Καβουνίδης". Από το 2017 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Είναι επίσης Πρόεδρος του ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας, συλλόγου που υπηρέτησε και ως αθλητής.

Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Στράτου και έχουν τρία παιδιά και έναν εγγονό.

Ο Γιώργος Χαχολάκης δήλωσε:

<<Συντάσσομαι με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ και δίπλα στον υπ. Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη έναν ειλικρινή και έντιμο άνθρωπο. Έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, κύριο με όλη τη σημασία της λέξης. Το διακύβευμα είναι να γίνει έργο και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε στην λογική του «εμείς» και όχι του «εγώ». Είμαι αισιόδοξος ότι οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την προσφορά μας».