Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμηχανία στο
''στρατόπεδο'' Τσίρκα
για τον ΣΥΡΙΖΑ


Αμηχανία φαίνεται να επικρατεί στο ''στρατόπεδο'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο συνδυασμός του ''Πορεία Πράξης'' είναι ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζει επισήμως στις δημοτικές εκλογές το κυβερνών κόμμα. Έμπειροι αυτοδιοικητικοί παρατηρητές εκτιμούν πως αυτή η ανακοίνωση ''πριόνισε'' τον κ. Τσίρκα, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση 12 ημέρες πριν τις κάλπες.

Από το Γραφείο Τύπου του κ. Τσίρκα σε Δελτίο Τύπου υπογραμμίζεται, χωρίς να αναφέρεται το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη στήριξη του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ από πολιτικά κόμματα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: 

  1. Ο συνδυασμός ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ είναι ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός ανεξάρτητος πολυφωνικός πολυσυλλεκτικός. Ως τέτοιος έχει στις τάξεις του υποψήφιους από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, ενδιαφέρεται για την επιστημονική συγκρότηση, την κοινωνική προσφορά, το ήθος του κάθε υποψηφίου και όχι για τη κομματική του προέλευση. Ενδιαφέρεται για όσα ενώνουν τους πολίτες και όχι για όσα τυχόν τους χωρίσουν. 
  2. Ουδέποτε ζήτησε στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα, ούτε ποτέ συνομίλησε με σκοπό την πολιτική συνεργασία ή την υποστήριξή του, Δεσμεύεται μόνο από το προγραμμά του και μόνο απέναντι στους πολίτες του Δήμου Μαραθωνα και σε κανέναν άλλο.
  3. Οι πολίτες σε ο,τι αφορά το Δήμο θα ψηφίσουν τα πρόσωπα και τις προτάσεις που θα πάνε τον τόπο μπροστά.  Σε λίγες μέρες όλοι θα διαπιστώσουν το τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί και στηρίζει τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ. Την επόμενη μέρα όλοι μαζί χωρίς νικητές και ηττημένους θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας όπως μας αξίζει.