Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ. Νικολόπουλος
Σεμνότητα και ήθος
στο Πικέρμι


Χωρίς να έχουμε την παραμικρή διάθεση να αδικήσουμε κάποια ή κάποιον υποψήφιο αρχίζουμε από σήμερα ένα δημοσιογραφικό αφιέρωμα στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr σεβόμενη το ρεπορτάζ θα παρουσιάσει τα ''πορτραίτα'' ορισμένων υποψηφίων - κυρίως νέων χωρίς να αποκλειστούν και οι έμπειροι - ώστε οι ψηφοφόροι να έχουν μια πιο σαφή εικόνα πριν τις κάλπες.

Στη δημοτική κοινότητα Πικερμίου οι ψηφοφόροι στον τοπικό κατάλογο έχουν δικαίωμα έως τρεις σταυρούς στους ''Πικερμιώτες'' και έναν σταυρό στους ''Ραφηνιώτες''. 

Συνομιλήσαμε για μία συνέντευξη στην εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' προ ημερών με τον οικονομολόγο Αλέξανδρο Νικολόπουλο, ο οποίος ''ρίχνεται'' για πρώτη φορά στη ''μάχη'' των αυτοδιοικητικών εκλογών και ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία με το ήθος και τη σεμνοτητά του. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον τραπεζικό τομέα και όταν αποχώρησε δημιούργησε τη δική του εταιρία. Παντρεμένος με δύο παιδιά και γνώση των προβλημάτων της περιοχής, ο κ. Νικολόπουλος συμπορεύεται με το ψηφοδέλτιο της ''Σύγχρονης Πολιτείας'' του Βαγγέλη Μπουρνούς.

''Θέλουμε μια σύγχρονη πόλη γιατί μας αξίζει! Δεν είναι απλά ένα μότο αλλά η ανάγκη μας! Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου είναι ένας τόπος με ιδιαιτερότητες που όλοι γνωρίζουμε. Στόχος μας οι ιδιαιτερότητες να γίνουν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα .Το επόμενο βήμα πρέπει να γίνει και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία" επισημαίνει ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος δίνει έναν προεκλογικό αγώνα με πραγματική ευπρέπεια.