iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Συνάντηση του
Α. Βασιλόπουλου με
τον σύλλογο ''Ενότητα''


Σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η συνάντηση του υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και μέλη του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας σημειώνει σε δελτίο Τύπου η Δύναμη Ανάπτυξης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Διασταύρωσης αλλά και σε χρόνια προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λ. Μαραθώνος και τη Λ. Φλέμινγκ και την ανεπαρκή δημοτική συγκοινωνία. Ο επικεφαλής μας, εξήγησε στους παρευρισκόμενους το σχέδιο της Δύναμης Ανάπτυξης για την υπογειοποίηση της Λ. Μαραθώνος που θα ξαναδώσει ζωή στα καταστήματα της περιοχής, ενώ τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνολικά και όχι μόνο στον κόμβο της Διασταύρωσης, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Μίλησε επίσης μεταξύ άλλων, για τον προγραμματισμό μιας νέας  βιώσιμης δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και για την ανάδειξη των στοών των λιγνιτωρυχείων που μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η μετατροπή των στοών σε ένα επισκέψιμο φυσικό μουσείο, θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και θα δώσει ζωντάνια όχι μόνο στον οικισμό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.     

Στη λήξη της συνάντησης, τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Βασιλόπουλο ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο σχεδιασμός και οι τεκμηριωμένες προτάσεις αποτελούν σίγουρα ένα από τα δυνατά του όπλα στη «μάχη» των εκλογών.