Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Καρασταμάτης
για τις φιλικές δράσεις
στη νεολαία


Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της iselida.gr με τις πληροφορίες περί ψυχολογικής πίεσης και εκβιασμών σε πολίτες από υποψηφίους συνδυασμών, δυστυχώς είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω δημοσίως αυτές τις άθλιες πρακτικές της Μεσαιωνικής εποχής.
Υπάρχουν ακόμη και φραστικές απειλές και λασπολογία, τις οποίες καθημερινά καταγράφω από ψηφοφόρους οι οποίοι προτίθενται να ψηφίσουν τη ''Δύναμη Ανάπτυξης''  
 
Χωρίς να υπεισέλθω  σε λεπτομέρειες. αυτές οι καταγραφές, με πλήρη στοιχεία δημιουργούν σύσταση φακέλλου, ο οποίος θα κατατεθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα εν ευθέτω χρόνο. Ζητώ λοιπόν ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης όλο αυτό το ''μαφιόζικο'' παιχνίδι να σταματήσει αμέσως!
Αποτελεί ντροπή αυτή η αθλιότητα για την Ελληνική Δημοκρατία πού με τόσους κόπους και θυσίες κατακτήσαμε.
Και αναρωτιέμαι. Όλα πλέον στον βωμό του κέρδους ή της άκρατης φιλοδοξίας?
 
Τι παράδειγμα δίνουν αυτοί οι μικροπρεπείς στους νέους μας? Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους?
 
Με την ευκαιρία μιλώντας για τούς νέους, να επισημάνω ότι είναι στην κορυφή των δράσεων που έχουμε σχεδιάσει με τη "Δύναμη Ανάπτυξης" και προσωπικά για να τους θωρακίσουμε απέναντι σε τέτοια θλιβερά περιστατικά προτάσσουμε τη δημιουργία πολυχώρου με στούντιο πρόβας, ηχογράφησης, προώθησης μουσικών της περιοχής μας στελεχωμένο από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, πάντα από την περιοχή μας σε συνεργασία και με άλλους δήμους Ελλάδας και εξωτερικού.
Είναι όλα έτοιμα ώστε αυτό να προχωρήσει και να υλοποιηθεί τάχιστα, εφόσον οι πολίτες και με τη δύναμη του Θεού μας εκλέξουν ως Δημοτική Αρχή.
 
Είναι το προσωπικό μου στοίχημα και σχέδιο ζωής, καθώς ως έμπειρος μουσικός έχω τη γνώση και το μεράκι να το υλοποιήσω. Η θητεία μου επίσης και ως αντιδήμαρχος κωμόπολης στη Γαλλία, μου δίνει περαιτέρω ώθηση και δύναμη.
 
Είναι μία από τις δράσεις για τη νεολαία που δεσμεύομαι προσωπικά να φέρω εις πέρας. Και με κύριο ''όπλο'' την άριστη σχέση που διατηρώ με τους νέους θα έχουν ισότιμη συμμετοχή στα κοινά και δεν θα είναι απλώς θεατές ή ακόμη χειρότερο αδιάφοροι για τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση!
 
Ο Δημήτρης Καρασταμάτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης''