iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Συναντήσεις
του Ανδρέα
Βασιλόπουλου


Συναντήσεων συνέχεια για τον επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, πάντα σε φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας. σημειώνεται σε Δελτίο Τύπου της παράταξης.

Ο κ. Βασιλόπουλος είχε αρκετές συναντήσεις και τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, με τοπικούς συλλόγους, από τις οποίες αποκόμισε πλούσια ενημέρωση σχετικά με συγκεκριμένα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι/μέλη.

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Ραφήνας-Πικερμίου

Ιδιαίτερα κατατοπιστική και για τις δύο πλευρές, ήταν η συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Ραφήνας-Πικερμίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν ως το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτό της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας και την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στο να καλύψουν τις ανάγκες, λόγω αυτού του γεγονότος. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε όταν ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε το τεκμηριωμένο πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου, τονίζοντας τη σημασία του στρατηγικού σχεδιασμού ειδικά σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες κάτι που έγινε καθολικά αποδεκτό. Ο επικεφαλής μας, τόνισε ότι επιθυμία του είναι, η δημοτική διοίκηση να είναι διοίκηση νέας λογικής, δίπλα και όχι απέναντι στους υπαλλήλους όπως συμβαίνει σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για όλα όσα λεπτομερώς αναγράφονται στο πρόγραμμά του σχετικά με την εκπαίδευση των υπαλλήλων, την κάλυψη βασικού εξοπλισμού που είναι ανεπαρκής, αλλά και τη θωράκιση των υπαλλήλων απέναντι στις διαδικασίες αξιολόγησης.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Τζιβιτζή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για την φιλοξενία.

Συνάντηση με τον ΑΟ Θύελλας Ραφήνας

Σε ευχάριστο κλίμα και η συνάντηση με τον ΑΟ Θύελλας Ραφήνας που έγινε στα γραφεία του συλλόγου στη Διασταύρωση, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Βασιλόπουλος συζήτησε εκτενώς με το Διοικητικό Συμβούλιο, συγκεκριμένα αθλητικά θέματα που αφορούν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στην αρχιτεκτονική του νέου ΔΟΠΑΠ που προτείνει στο πρόγραμμά του, αλλά και την πρόθεση και επιμονή του για διαφάνεια και αντικειμενικότητα στην καταβολή των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων. Επιπλέον, δεσμεύτηκε από την πλευρά της νέας δημοτικής αρχής για τακτικές συναντήσεις με το Δ.Σ. με στόχο, μεταξύ άλλων, την βοήθεια της ομάδας σε διάφορα θέματα όπως την ενίσχυσή της μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Θύελλας για τη φιλοξενία.

 

Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πευκώνας Ραφήνας

Ο επικεφαλής μας είχε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Πευκώνα. Στην συζήτηση, τονίστηκαν τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όπως το θέμα των δασικών, της ρύπανσης από το λιμάνι αλλά και το μείζον θέμα της προσβασιμότητας, που όπως αναφέρθηκε είναι από τα σημαντικότερα της περιοχής. Ο επικεφαλής μας αφού ανέπτυξε τις θέσεις του, δεσμεύτηκε για την υλοποίηση υποδομών που περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης, ώστε να λυθεί το θέμα και να διευκολυνθούν οι κάτοικοι.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Δήμητρα Σταματοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Πευκώνα για τη φιλοξενία.

Συνάντηση και με τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής «Άγιος Νεκτάριος»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους Μελπομένη Δημοτιανίδου και Λευτέρη Εμμανουήλ, επισκέφθηκε και τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής ''Άγιος Νεκτάριος'', με τον οποίο έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια ιδιαίτερα φιλική σχέση, ανταποκρινόμενος σιωπηλά και βρισκόμενος πάντα δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Ειρήνη Κακουλίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής ''Άγιος Νεκτάριος'' για τη φιλοξενία.

Όλες οι παραπάνω συναντήσεις, έγιναν στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του Ανδρέα Βασιλόπουλου με όλους τους συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη των συλλόγων αλλά και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.