iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Το προφίλ του
υπ. δημοτικού συμβούλου
Αριστείδη Μπουράνη


 
Το προφίλ του Αριστείδη Μπουράνη υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη ''Νέα Αρχή'' σκιαγραφεί η εφημερίδα ''ανατολική ακτή''.
Αφού δοκιμάστηκε ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου την προηγούμενη πενταετία, τώρα ο Άρης Μπουράνης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πικερμίου στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κ. Μπουράνης ''ψυχή'' του Αετού Πικερμίου, με καθημερινή δράση κυρίως στην κοινωνία του Πικερμίου αλλά και της Ραφήνας, στοχεύει σε μία θέση στα 27 έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Ιδιαίτερα αγαπητός για τον ήπιο χαρακτήρα του, αλλά και την ουσιαστική ενασχολησή του με τα κοινά, και πάντα παρών όποτε χρειαζόταν να βρίσκεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Γνωρίζει ότι η ''μάχη'' του σταυρού είναι δύσκολη στο Πικέρμι, αλλά έχει ως ''όπλο'' την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, αισιοδοξώντας ότι αυτή θα αναγνωριστεί από τους πολίτες στην κάλπη. 
Πάντα δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της ''Σύγχρονης Πολιτείας - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' Βαγγέλη Μπουρνούς, ο κ. Μπουράνης είναι ένα αξιόπιστο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει να προσφέρει πολλά.
Δεν είναι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων και το προφίλ του διέπεται από χαμηλούς τόνους, γιατί προτιμά την εργασία και τη δράση. Μακριά από αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους συνυποψηφίους του και δεν μπαίνει ποτέ σε έριδες και παρασκηνιακά παιχνίδια.
Στόχος του είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του Πικερμίου και γενικά του δήμου και ως άνθρωπος μέσα από την κοινωνία, σκληρά εργαζόμενος καθημερινά, οικογενειάρχης με τέσσερα παιδιά θα προσπαθήσει να γίνει ο τόπος ακόμη καλύτερος.
Ο Άρης Μπουράνης έχει θέληση και ικανότητα. Θέλει να εκλεγεί ώστε η φωνή του να γίνει πιο δυνατή στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο λόγος της τελικής επιλογής στους πολίτες που τον γνωρίζουν!