iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Με λιακάδα
οι εκλογές
την Κυριακή


Με αίθριο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να διεξαχθεί η διαδικασία των εκλογών την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα μοντέλα του καιρού που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή τους οι μετεωρολόγοι, ο καιρός θα είναι καλός την Κυριακή και μόνο από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ έως και τη Δευτέρα: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-05-2019 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, με  βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-05-2019 

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να 
εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-05-2019 

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Από το βράδυ στα 
δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-05-2019 

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.