iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Γεράσιμος Βουδούρης:
Η ευρωπαική εξέλιξη
Ραφήνας- Πικερμίου


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μια συνέντευξη με τον πολύπειρο Γεράσιμο Βουδούρη λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Ας δούμε τι είπε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.
Ξανά υποψήφιος  σε δημοτικές κάλπες, αυτή τη φορά με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία''...
Επιμένω στην συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές γιατί θεωρώ οτι έχω ακόμα να προσφέρω πολλά, καθ΄οτι κατά την γνώμη μου δεν έχει επιτευχθεί πλήρως ο στόχος που έχουμε βάλλει, της ανάπτυξης και Ευρωπαικής εξέλιξης  της Ραφήνας.
 
Τι πρέπει να αλλάξει στη διοίκηση του δήμου?
Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι, να προσαρμοσθεί ο τρόπος  Διοίκησης στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης των Δημοτών.Για να το πετύχουμε  χρειάζεται στελέχωση  με έμπειρους,με επιστημονικές γνώσεις στο υψηλότερο επίπεδο,ολοκληρωτική χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Αποτέλεσμα κτύπημα της γραφειοκρατίας ,μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των Δημοτών. Οι πολίτες συνεπώς δικαίως έχουν απαιτήσεις και αξιώνουν καλύτερες υπηρεσίες,διότι βρισκόμαστε στο 2019,για τον λόγο λοιπόν αυτό είναι δική τους απόφαση και ευθύνη να επιλέξουν τους καλύτερους και καταλληλότερους  υποψηφίους  που θα δώσουν το βέλτιστο  αποτέλεσμα.
 
Πώς θα βοηθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση αν εκλεγείτε?
Η συμβολή μου εφόσον εκλεγώ είναι να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και εμπειρίες μου απο όποια θέση ευθύνης  μου ανατεθεί προς όφελος των συμπολιτών μου.
 
Τι σας δίνει αισιοδοξία?
Αισιοδοξία στην πολιτική δίνει, η συνεχής ανανέωση και προσαρμογή στις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής.
 
Σας ενόχλησε κάτι ως γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου στις συνεδριάσεις?
Πολλές φορές η εικόνα των συμβουλίων ξέφυγε απο τα όρια του αποδεκτού και αυτό οφειλόταν σε ελάχιστους ευτυχώς Δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι στο πλαίσιο μιας λαθεμένης αντίληψης της προβολής τους σε φίλια μέσα,δημιούργησαν απαράδεκτες εικόνες, όμως η ψυχραιμία του Προέδρου Κωνσταντίνου Μώρου διέσωσε το κύρος του Συμβουλίου.
 
Πώς φαντάζεστε τον δήμο του μέλλοντος?
Με την ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  και Δήμαρχο τον Βαγγέλη Μπουρνούς,με την στοχοοργάνωση,την ακούραστη προσπάθεια,και την επιμονή του στην επίτευξη του αποτελέσματος ,είναι σίγουρο οτι θα έχουμε μια άλλη Ραφήνα -Πικέρμι το 2023. Γι αυτό δεν πρέπει στις λίγες ημέρες ως τις κάλπες να δημιουργηθούν εικόνες και καταστάσεις του παρελθόντος που θα μας εμποδίσουν να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον της πόλης μας.
 
Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ είναι Ιατρός Παθολόγος
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ