iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Δαμιανός Φαφούτης:
Υπηρετούμε τον τόπο
όχι τα κόμματα


''Υπηρετούμε τον τόπο και όχι τα κόμματα'' τόνισε ο Δαμιανός Φαφούτης στην κεντρική ομιλία του στην πλατεία της Ραφήνας που άρχισε με 45λεπτη καθυστέρηση στις 8.45 αντί στις 8 που ήταν προγραμματισμένη και ολοκληρώθηκε στις 9.45.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου υποστήριξε πως κατέβηκε για δήμαρχος επειδή την τελευταία πενταετία δεν έγιναν έργα στην περιοχή και στόχος του μαζί με την ομάδα που τον πλαισιώνει είναι η αλλαγή νοοτροπίας. ''Δεν είχα λόγο να κατέβω για δήμαρχος αλλά η πόλη απαξιώνεται'' είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Φαφούτης σημείωσε πως ''δεν φοβήθηκα να κάνω ανοικτή συγκέντρωση γιατί έχω εσάς δίπλα μου'' απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του που ήταν στην πλατεία.

Ο κ. Φαφούτης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής ισχυριζόμενος πως είναι αποκλεισμένος από αυτά και προβάλλεται μόνο ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς. Χωρίς να κατονομάσει εφημερίδες και ιστοσελίδες ο κ. Φαφούτης έκανε σκληρή επίθεση συλλήβδην.

Θυμίζουμε μόνο στους πολίτες πως η εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' φιλοξένησε πρωτοσέλιδη - δισέλιδη συνέντευξη του κ. Φαφούτη τον Απρίλιο (όπως φιλοξένησε συνεντεύξεις και άρθρα όλων των υποψηφίων δημάρχων Ραφήνας Πικερμίου των κυρίων Χριστόπουλου, Πιστικίδη, Βασιλόπουλου και Μπουρνούς). Επίσης η ενημερωτική ιστοσελίδα iselida.gr δημοσιεύει όλα τα δελτία Τύπου που αφορούν εκδηλώσεις της ''Συμμαχίας Δημιουργίας'' και πριν από μία εβδομάδα δημοσίευσε και φωτογραφία με αποκλειστική δήλωση του επικεφαλής της με τίτλο ''μετά τις εκλογές θα πίνουμε πάλι όλοι μαζί καφέ''. Δεν κάνουμε καμία χάρη στον κ. Φαφούτη να δημοσιεύουμε τα Δελτία Τύπου, είναι δημοσιογραφικό καθήκον μας και είμαστε υποχρεωμένοι από τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της Ενώσεως Συντακτών. Γι αυτό και καλύψαμε απόψε την ομιλία του, αλλοίμονο αν δεν το κάναμε. Αυτά προς διευκριστική απάντηση στη δημόσια συκοφαντία ότι ''όλα τα ΜΜΕ τον έχουν αποκλείσει''. Και αυτό το αναφέρουμε με απόλυτο σεβασμό στο προσωπό του και με καμία ''εκδικητική'' διάθεση. Άλλωστε υπάρχει και η αραβική παροιμία που λέει "είναι αδύνατον να βρεις μια μαύρη γάτα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και μάλιστα όταν δεν υπάρχει!"...

Την εκδήλωση στην πλατεία άνοιξε και έκλεισε ροκ συναυλία από νεανικό συγκρότημα, ενώ ο κ. Φαφούτης παρουσίασε και έναν έναν όλους του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.