iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Έλαβε κάρτα που
είχε σταλεί πριν
από 112 χρόνια!


Μερικές φορές η αλληλογραφία καθυστερεί να φτάσει, μερικές μέρες, μερικές εβδομάδες, σε σπάνιες περιπτώσεις μερικούς μήνες.

Αυτό όμως που έγινε στην Αγγλία, όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς στο γραμματοκιβώτιο μίας οικογένειας, ο ταχυδρόμος άφησε μία κάρτα που είχε σταλεί πριν από 112 χρόνια.

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν ο σύζυγος της Michaela Webber μπήκε μέσα στο σπίτι, κρατώντας ένα φάκελο, χωρίς να έχει καταλάβει τι είχε γίνει.

Η 24χρονη τον άνοιξε και τότε έμεινε με ανοιχτό το στόμα: «Η πρώτη μου σκέψη είναι οτι ζει ένα φάντασμα στο σπίτι μας. Είναι απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή γυναίκα.

 

Αφού έστειλε μία φωτογραφία στην μητέρα της, έκανε μία έρευνα το όνομα της Miss Wiltshire που είχε οριστεί ως παραλήπτης και διαπίστωσε πως έμενε εκεί που μένει εκείνη τώρα από το 1901 μέχρι και το 1990 που πέθανε.

Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν από τα Χριστούγεννα του 1907 και ο αποστολέας, ο κύριος Άλμπερτ έγραφε: «Μην απογοητευτείς αν δεν έρθω αύριο, Πέμπτη, καθώς νιώθω χάλια. Ελπίζω να είστε όλοι καλά».

Ένας εκπρόσωπος των Βρετανικών ταχυδρομείων, τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό, λέγοντας πως κάποιος πρέπει να την έβαλε το τελευταίο διάστημα στο σύστημα και να ταχυδρομήθηκε.