iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Σκόραρε στα 75 του
ο Μίμης Δομάζος στο
ανθρωπιστικό ματς στη Ραφήνα!


Υποκλίθηκαν όλοι στον μυθικό ''Στρατηγό'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος... μάγεψε με τις απίστευτες επινοήσεις του στο γήπεδο Νταού ''Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου'' στο ανθρωπιστικό ματς μεταξύ των ομάδων Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και των παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας.

Ο Μίμης Δομάζος σκόραρε και με πέναλτι, αφού είδε διστακτικό τον Δημήτρη Δελτσίδη! ''Αφού φοβάσαι άφησε εμένα'' είπε στον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, στον οποίο ο αρχηγός Αργύρης Κωστάκης παρέδωσε το περιβραχιόνιο τιμής ένεκεν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παρών έδωσε και ο παλαίμαχος διεθνής πρώην αρχηγός του Παναθηναικού Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος θύμισε το παλιό ''μηχανάκι'' που ''όργωνε'' τα γήπεδα.

Πριν την έναρξη του ματς που σφύριξε ο βετεράνος διαιτητής κ. Βουτσαράς έκαναν σύντομους χαιρετισμούς ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος εξήρε την κοινωνική δράση των Γιατρών του Κόσμου αλλά και τη συμβολή της αστυνομίας στην ασφάλεια των πολιτών, ο τέως πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης, ο πρόεδρος του ''Φ. Καβουνίδης'' Μάκης Βουδούρης που ήταν και γιατρός του αγώνα και ο πρόεδρος της επιτροπής της Αθλητικής ένωσης αστυνομικών Γιάννης Δρακόπουλος. Τις ομάδες καλωσόρισε ο διοργανωτής του παιχνιδιού, συμβολικά πρεσβευτής καλής θέλησης των Γιατρών του Κόσμου στον χώρο του αθλητισμού Aργύρης Κωστάκης, ο οποίος επισήμανε πως το ματς γίνεται με αφορμή τα τριάντα χρόνια δράσης της διεθνούς οργάνωσης στην Ελλάδα.

Η οργάνωση τιμήθηκε με ειδική πλακέτα από την ομάδα της Αστυνομίας, που παρέλαβε ο κ. Κανάκης.  

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής Σπύρος Κάρλος και ο επικεφαλής της Κίνησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης.

Ήταν ένα υπέροχο ματς με... Αγγλικό σκορ 6-4 υπέρ της ομάδας της Αστυνομίας.

'Ελληνες Επίλεκτοι Νίκος Καρακούσης, Άρης Καραίσκος, Νίκος Μνωλάς, Δημήτρης Κοτούζας, Άκης Σύρμας, Σπύρος Λιβαθινός, Αργύρης Κωστάκης, Δημήτρης Δελτσίδης, Μίμης Δομάζος, Τόλης Πικουλίδης, Παναγιώτης Φάκος, Αλέκος Λατσούνας, Νίκος Αντωνίου.

Αστυνομία Δεσποτίδης Ιωάννης, Φούκας Θεόδωρος, Λεουτσάκος Λεωνίδας ,Τσέρος Γιώργος, Μπρόλιας Βασίλης, Καζαντζόγλου Στέφανος, Κανακάκης Νίκος, Λύτρας Θανάσης, Κολοτούρος Βασίλης, Κελεπούρης Χρήστος, Κλειτσίκας Απόστολος, Λιάππης Νίκος, Αποστολόπουλος Θανάσης.