iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Σκυλάκια επέλεξαν
μόνα τα
δώρα τους! (εικόνες)


Το προσωπικό του καταφυγίου Dogs Trust Ireland, στο κέντρο του Δουβλίνου έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία φιλοξενεί.

Οι εργαζόμενοι μαζί με μια παρέα υποστηρικτών αντί να επιλέξουν το παιχνίδι για κάθε σκύλο, άφησαν τους τετράποδους φίλους μας να διαλέξουν το δικό τους.

Το προσωπικό τακτοποίησε προσεκτικά όλα τα παιχνίδια στο πάτωμα και στη συνέχεια άφηνε τα σκυλιά ένα προς ένα να μπούνε μέσα στο δωμάτιο.

Οι σκύλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Κάποιοι πήραν αμέσως το δώρο τους για τα Χριστούγεννα, ενώ άλλοι χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να επιθεωρήσουν τα παιχνίδια, προκειμένου να βρουν αυτό που ήθελαν.

«Καταγράψαμε 35 σκύλους οι οποίοι πήραν ένα παιχνίδι και στη συνέχεια πέρασαν πολλές ώρες παίζοντας με αυτό. Ένας ή δύο, μόνο, δεν φάνηκαν να αρκούνται σε αυτό. Τα δώρα ήταν διαφορετικά, οπότε δεν έπρεπε να ανησυχούμε για εκείνα που θα ήθελαν το ίδιο παιχνίδι», εξήγησε το Dogs Trust.

Το Dogs Trust Ireland είναι το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα σκύλων στην Ιρλανδία και δραστηριοποιείται από το 2005. Εστιάζει τη λειτουργία του στη διάσωση, και την αποκατάσταση σκύλων όλων των μορφών, μεγεθών, χρωμάτων και φυλών σε σπίτια.

Όπως αναφέρει το προσωπικό στη σελίδα του στο Facebook, «εργάζονται για την ημέρα όπου όλα τα σκυλιά μπορούν θα απολαύσουν μια ευτυχισμένη ζωή»…

Πηγή: Snoopit24