iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Η λαμπερή αθλητική
γιορτή του Παγράτιου
Αθλητικού Συλλόγου


Αξέχαστη θα μείνει σε αθλητές, προπονητές, διοίκηση, συγγενείς και φίλους η μεγάλη γιορτή του Παγκράτιου Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Βύρωνα.

Πάνω από 600 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου όπου απονεμήθηκαν οι έγχρωμες ζώνες στις αθλήτριες και τους αθλητές του Τάε Κβο Ντο, τα διπλώματα, οι τιμητικές πλακέτες για τις διακρίσεις τους και φυσικά κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός γραμματέας της Πρεσβείας της Νοτίου Κορέας στην Ελλάδα κ. Κόγιαν Λι και ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο κ. Χρήστος Αγραφιώτης.

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν εκπληκτικά βίντεο από τη συμμετοχή του συλλόγου σε διεθνή τουρνουά, αλλά και εγχώριους αγώνες, καθώς και την προετοιμασία του καλοκαιριού στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Ήπειρος Pallace, υπό την καθοδήγηση του Grand master Κι Του Νταν και του ειδικού της ακροβατικής Γυμναστικής Γιώργου Ομηρίδη.

Ο αρχιπροπονητής του συλλόγου - Δάσκαλος για τα παιδιά - Δημήτρης Καλτσάς και η βοηθός του Μαρία Γκίκα ήταν - και δικαίως - από τα πρόσωπα της υπέροχης βραδιάς. Πάντως την παράσταση ''έκλεψε'' ο αθλητής Χαράλαμπος Καλτσάς, ο οποίος διακρίθηκε σε διεθνείς αγώνες ΑΜΕΑ και αποτελεί την επιτομή της προσπάθειας, της δύναμης και της αξιοπρέπειας. Όταν τιμήθηκε από τον κ. Αγραφιώτη της Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο η ευχή ήταν και η Ελλάδα να αποκτήσει αγώνες για αθλητές ΑΜΕΑ.

Η γιορτή έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Σπύρο Διαμάντη.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο Αργύρης Κωστάκης με την ιδιότητα του συμβολικά πρεσβευτή καλής θέλησης στον χώρο του αθλητισμού από την ανθρωπιστική οργάνωση ''Γιατροί του Κόσμου'', ο οποίος επισήμανε πως ο αθλητισμός είναι γιορτή, η γέφυρα που ενώνει όλους τους ανθρώπους, όλους τους λαούς.