Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκύλος χάθηκε και πήγε
στην αστυνομία να βρει
το αφεντικό του! (pic)


Οι αστυνομικοί σε έναν σταθμό στο Τέξας τα έχασαν όταν μπήκε μέσα ένας σκύλος, στάθηκε στα πίσω πόδια στο γραφείο των πληροφοριών και τους γάβγιζε ήρεμα.

Οι αστυνομικοί ερμήνευσαν τη συμπεριφορά του Τσίκο, όπως λένε τον σκύλο, ως έκκληση για βοήθεια, γιατί είχε χαθεί και δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Όπως είπαν, ο σκύλος δεν ήταν «απογοητευμένος» και «έμοιαζε σαν να είχε βγει βόλτα στη γειτονιά και έκανε επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα»…

Οι αστυνομικοί εξέτασαν τις περιπτώσεις αγνοουμένων σκύλων, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τη δουλειά τους δυσκόλευε και το γεγονός ότι ο Τσίκο δεν είχε μικροτσίπ, καθώς είχε πέσει από το λουράκι του.

Η επόμενη κίνηση ήταν να γίνει έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία των μικροτσίπ, αλλά ο Τσίκο, μάλλον θυμήθηκε τον δρόμο για το σπίτι ή απογοητεύτηκε με τη γραφειοκρατία, και έφυγε μόνος του από το τμήμα, εντελώς απαρατήρητος.

Η υπόθεση έφτασε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και την επομένη επικοινώνησε με τους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι ο Τσίκο είχε γυρίσει στο σπίτι του, που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από τον αστυνομικό σταθμό.

Πηγή:Snoopit24