iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Σηκουάνας μεταμορφώνεται
στο πιο ρομαντικό πλωτό
θερινό σινεμά!


Κι ενώ τα θερινά σινεμά ανθίζουν και γεμίζουν κόσμο στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πανέμορφο πάρκο La Villette (το τρίτο μεγαλύτερο σε ολόκληρο το Παρίσι) κάτι μοναδικό πρόκειται να συμβεί. 

Το πρώτο πλωτό σινεμά του Παρισιού θα ανοίξει σύντομα τις «πόρτες» του προσφέροντας μία σπάνια εμπειρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μία ταινία κάτω από τα αστέρια, κάνοντας βαρκάδα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σινεμά που θα στηθεί στο τμήμα του Σηκουάνα που διατρέχει το καταπράσινο πάρκο, θα αρχίσει να λειτουργεί στις 18 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας «Le Grand Bain» του Gilles Lelouche. αλλά και μία ταινία μικρού μήκους που λέγεται «A Corona Story» - μπορούμε να υποθέσουμε τι ακριβώς θα πραγματεύεται. 

Οι βάρκες που θα είναι αραγμένες στα ανοικτά του ποταμού θα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα, ενώ οι λιγότερο τυχεροί θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προβολές καθισμένοι αναπαυτικά σε κάποιο από τα 150 παγκάκια που βρίσκονται στις όχθες του Σηκουάνα. Σίγουρα μία μοναδική, παριζιάνικη εμπειρία που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν...

ΠΗΓΗ womantok.gr