iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Ταχυδρόμοι δεν είχαν
παραδώσει έναν
τόνο αλληλογραφίας!


Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν δυσαρεστημένο για τις απολαβές του ταχυδρόμο στο Τορίνο της Ιταλίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

H ιταλική αστυνομία έφθασε στα ίχνη του… «επαναστάτη» ταχυδρόμου εντελώς τυχαία όταν τον σταμάτησε τη τροχαία για έλεγχο ρουτίνας.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών, αλλά και 70 επιστολές πεταμένες στο πίσω κάθισμα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν επιπλέον 40 κουτιά αλληλογραφίας που δεν είχε παραδώσει ποτέ, τα οποία περιείχαν επιστολές από τράπεζες, λογαριασμούς, αλλά και προσωπική αλληλογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, είπε στις αρχές ότι δεν παρέδωσε κανένα γράμμα την τελευταία τριετία επειδή ο μισθός του ήταν πολύ χαμηλός. Το 2017 παραιτήθηκε. Αποτέλεσμα ήταν, όπως διαπιστώθηκε, να έχει μαζέψει στο σπίτι του στο Τορίνο 400 κιλά αλληλογραφίας.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή, υπεξαίρεση αλληλογραφίας και μεταφορά όπλου.

Η περίπτωσή του πάντως, δεν είναι πρωτοφανής στην Ιταλία, καθώς τον Ιανουάριο  συνελήφθη στη Βιτσέντζα της βόρειας Ιταλίας ένας 56χρονος επειδή κρατούσε στο γκαράζ του σπιτιού του 500 κιλά αλληλογραφίας που δεν είχε παραδοθεί από το 2010.

Το 2013, ένας άλλος ταχυδρόμος στη Σαρδηνία δεν παρέδωσε 400 κιλά αλληλογραφίας σε διάστημα 4 ετών.

ΠΗΓΗ: protagon.gr