iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Η μοναδική καφετέρια
στον κόσμο σαν να είσαι
σε σελίδες κόμικ (βίντεο)


Δεν χρειάζεται να προσφέρεις μόνο καλό καφέ, αλλά πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο «περιτύλιγμα», σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες του «Cafe Yeonnam-dong 239-20», δίνοντας στον χώρο ατμόσφαιρα ενός κόμικ κινουμένων σχεδίων.

Η καφετέρια έχει μονόχρωμο σχεδιασμό, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την τηλεοπτική εκπομπή της Κορέας, «W», όπου οι χαρακτήρες συγκρούονται ανάμεσα σε «δύο κόσμους» -τον πραγματικό κόσμο και έναν κόσμο φαντασίας μέσα σε ένα χώρο κινουμένων σχεδίων.

Ο σχεδιασμός του «Cafe Yeonnam-dong 239-20» δημιουργεί μια 2D οπτική ψευδαίσθηση, η οποία κάνει τους πελάτες να αισθάνονται σαν να έχουν διασχίσει τις διαστάσεις σε μια εικονογράφηση κόμικς.

Όταν οι επισκέπτες περνούν από την πόρτα, βλέπουν ότι όλα τα έπιπλα, οι τοίχοι και ταβάνια είναι ζωγραφισμένα σε μαύρο και άσπρο σαν να βγήκαν από κόμικς. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κούπες, τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα.

Το «Cafe Yeonnam-dong 239-20», βρίσκεται σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές της Σεούλ, και πήρε το όνομά της από την ακριβή διεύθυνσή του.

Πηγή: Snoopit24

Θυμίζει η είδηση το βίντεο κλιπ του συγκροτήματος A Ha και το τραγούδι ''take on me'' . Θυμηθείτε το