iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο ντελιβεράς που
φωτογραφίζεται με όποιο
σκυλί συναντά! (εικόνες)


Έναν χαριτωμένο τρόπο για να κερδίσει τα λεπτά της δημοσιότητας, και όχι μόνο, ένας οδηγός στην εταιρεία ντελίβερι UPS, φωτογραφίζεται με όποιον σκύλο βρει εκεί που παραδίδει το δέμα του.

Ο Τζέισον Χάρντεστι από τη Λουιζιάνα, στη Νέα Ορλεάνη, περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν πολύ ήρεμο και διασκεδαστικό οδηγό UPS», που αγαπά τα σκυλιά.

Τις εικόνες του τραβά εδώ και ένα χρόνο, και αναρτά στη σελίδα του στο Instagram, έχοντας πάνω από 52.000 ακολούθους.

Η ιδέα άρεσε και σε άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι δημιούργησαν μια ομάδα στο Facebook, η οποία ονομάζεται «UPS Dogs» όπου μοιράζονται και αυτοί τα πλάνα και τις εμπειρίες τους με σκύλους.

Όπως φαίνεται από την ομάδα, υπάρχουν πολλοί οδηγοί σε ολόκληρη την Αμερική που συναντούν κουταβάκια και τραβούν φωτογραφίες μαζί τους σε καθημερινή βάση.

Αλλά δεν είναι μόνο τα σκυλιά που συναντούν. Μερικές φορές εμφανίζονται και άλλα ζώα στα πλάνα τους. Όπως ελάφια, χήνες, κατσίκες, πρόβατα, κοτόπουλα… οι οδηγοί της UPS τα έχουν δει όλα!

Η υπηρεσία United Parcel Service ιδρύθηκε το 1907 στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ και έχει ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής.

Έχει διακλαδωθεί από τότε σε ένα πολυεθνικό εμπορικό σήμα, που έχει 430.000 υπαλλήλους. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, από τις οποίες η πιο σημαντική είναι η παράδοση των πακέτων.

Πηγή: Snoopit24