iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κι όμως οι χελώνες
του Ρόκι το 1976
ζούνε ακόμη!


Οι δύο χελώνες που εμφανίστηκαν στη θρυλική ταινία «Ρόκι», είναι ακόμα ζωντανές, 45 χρόνια μετά, και είναι πολύ καλά στην υγεία τους!

Η πρώτη ταινία του «Ρόκι» κυκλοφόρησε το 1976 και έμεινε στη ιστορία του κινηματογράφου. Σε αυτήν ο ήρωας Ρόκι Μπαλμπόα, αγόρασε ένα ζευγάρι χελωνάκια, ενώ παράλληλα αγκάλιαζε την αγαπημένη του Άντριαν.

Το 2018 ο Σιλβέστερ Σταλόνε «επανενώθηκε» με τις χελώνες οι οποίες έπαιξαν τον ρόλο των κατοικίδιων στην κλασική ταινία, και τους είχε δώσει τα ονόματα Cuff και Link. Οι χελώνες είναι θηλυκές και κατά την εποχή του γυρίσματος του «Ρόκι» ήταν 5 ετών.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων οι χελώνες επιστράφηκαν στο μαγαζί με τα κατοικίδια, απ΄ όπου τις είχε αγοράσει ο Σταλόνε. Προφανώς, ο ιδιοκτήτης τις έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ήταν τα «αστέρια» του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος μάλλον διατηρούσε επαφή μαζί του, έκανε μια επίσκεψη εκεί, και είπε «ένα γεια» στις χελώνες, βγάζοντας μια φωτογραφία μαζί τους, την οποία ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως εξήγησε ένας οικολόγος στο Reddit, οι χελώνες αυτής της φυλής (Trachemys scripta elegans) συνήθως ζουν μέχρι τα 50 περίπου χρόνια, αν φροντιστούν καλά.

Πηγή: Snoopit24