iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κινηματογράφος με
διπλά κρεβάτια
και... παντόφλες ! (εικόνες)


Βλέπεις την ταινία σαν να είσαι στο σπίτι σου, ξαπλώνεις στο κρεβάτι ή στον καναπέ και τρως κάτι αν πεινάς!

Αυτές είναι οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει μια κινηματογραφική αίθουσα στην Ελβετία, ελπίζοντας να ανοίξει νέους δρόμους στη διασκέδαση.

Το «Cinema Pathé» βρίσκεται στην πόλη Σπρέιτενμπαχ (Spreitenbach), κοντά στα ελβετογερμανικά σύνορα. Ο κινηματογράφος προσφέρει VIP εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να πάρετε ένα διπλό κρεβάτι, για να απολαύσετε ξαπλωτοί την ταινία σας και δωρεάν φαγητό.

Τα 11 κρεβάτια που διαθέτει, έχουν ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, δυό μαξιλάρια και σεντόνια  χρώματος . Υπάρχουν, επίσης, κομοδίνα για να κάνετε την εμπειρία ανάλογη με την παρακολούθηση ταινίας στο σπίτι σας.

Ένα εισιτήριο VIP κοστίζει 49 φράγκα (περίπου 44 ευρώ) και περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και ποτό, ενώ τα απλά εισιτήρια κοστίζουν 19,50 φράγκα (περίπου 17 ευρώ).

Πληρώνοντας για το εισιτήριο VIP, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε και στις ουρές για να πάρετε τα σνακ και τα ποτά σας, ενώ υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως παντόφλες για να αισθάνεστε πιο άνετα!

Άλλες VIP εμπειρίες περιλαμβάνουν μια άλλη αίθουσα με διπλούς καναπέδες, καθώς και μια οθόνη IMAX 350 καναλιών. Για όσους ανησυχούν για την υγιεινή, ο διευθύνων σύμβουλος Βενάτσιο Ντι Μπάκο (Venanzio Di Bacco) δήλωσε ότι τα σεντόνια και τα μαξιλάρια αλλάζουν μετά από κάθε ταινία.

Αυτή η νέα κινηματογραφική εμπειρία δεν είναι μόνο για τους μεγάλους, αλλά και για παιδιά. Εκεί, δεν υπάρχουν κρεβάτια, αλλά μαξιλάρες και μια τσουλήθρα, αντί για σκάλα που οδηγεί στην αίθουσα.

Το εισιτήριο για παιδιά κοστίζει 14,50 φράγκα (περίπου 13 ευρώ).

Πηγή: Snoopit24