iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο φαντασμαγορικός
γάμος του
Ανδρέα Σάμαρη


Ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και Πορτογαλία ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του διεθνή ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη που εδώ και χρόνια διαπρέπει στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ακόμη και ο εξαιρετικά ακριβοθώρητος Μπρούνο Μπάστο έδωσε το παρών συμμετέχοντας στη χαρά του συμπαίκτη του.

Το φαντασμαγορικό event που διοργάνωσε ο σταρ της Μπενφίκα για τον γάμο του με την Εύα Δελλή και τις βαφτίσεις των δύο παιδιών τους είχε την υπογραφή της event planner Αντζυς Γεωργακοπούλου, γνωστής στους κοσμικούς κύκλους για την προσεγμένη δουλειά της και την προσοχή της στη λεπτομέρεια, ενώ το theme που χρησιμοποιήθηκε ως αφετηρία για τη διακόσμηση του χώρου που θα φιλοξενούσε τα διαδοχικά ιερά μυστήρια της οικογένειας Σάμαρη ήταν το «Circus». Στο κτήμα «Casa e Campo» στις Aφίδνες μετά την «επέλαση» των ειδικών το περασμένο Σάββατο το σκηνικό θύμιζε τις εγκαταστάσεις του Circus Festival του Μόντε Κάρλο.

Τη μεγάλη μέρα οι καλεσμένοι είχαν φτάσει από νωρίς για να συμμετάσχουν και στα τρία μυστήρια, που ξεκίνησαν με τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, το οποίο μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Το δαντελένιο νυφικό της Εύας έφερε την υπογραφή της Μαρίας Κονίδη, ενώ το γαμπριάτικο κοστούμι είχε επιμεληθεί ο οίκος Παπαδόγαμβρου, ο οποίος ειδικεύεται στα επίσημα ενδύματα των αθλητών. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τόσο η Εύα όσο και ο Ανδρέας άλλαξαν ρούχα δύο φορές.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Αϊ-Γιώργη που βρίσκεται εντός του κτήματος με κουμπάρα τη Χριστίνα Στεφανίδη, γνωστή από την πορεία της στον χώρο του μόντελιγκ, αλλά και τον παλαιότερο δεσμό της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ.

Μετά την τέλεση του πρώτου μυστηρίου, σε μια εκκλησία πλημμυρισμένη από λουλούδια με την επιμέλεια του «Studio Ιωαννίδης», ακολούθησαν οι βαφτίσεις των δύο παιδιών του ζευγαριού, της Αγγελικής και του Διονύση.

Στη συνέχεια οι περίπου 280 καλεσμένοι οδηγήθηκαν σε έναν κόσμο χαράς και φαντασμαγορίας. Στην τεράστια έκταση του καταπράσινου κήπου είχε στηθεί ένα παραμυθένιο σκηνικό. Καρουζέλ, τρενάκια, ξυλοπόδαροι που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στον κόσμο, photo booth, τραπέζια για πινγκ πονγκ και γήπεδα για χόκεϊ, μπάσκετ και φυσικά ποδόσφαιρο, έτοιμα να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους που θέλησαν να το διασκεδάσουν. Μάλιστα, πολλοί από τους φίλους του Ανδρέα Σάμαρη, σταρ των γηπέδων όπως ο Βαγγέλης Μόρας, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επιδόθηκαν σε σουτ, πάσες και γκολ.

Στα τραπέζια υπήρχαν γυάλες γεμάτες δώρα και ζαχαρωτά, κουβέρτες με κεντημένα αστέρια και λευκές ορτανσίες τοποθετημένες μέσα σε κουτιά για ποπ κορν. Περιμετρικά της πισίνας ομοιώματα ζώων είχαν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο που έδιναν την αίσθηση ότι περπατούν: από λεοπαρδάλεις και ελέφαντες μέχρι άλογα και τίγρεις.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr