iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Έλληνας τραγουδιστής
λέει ότι θαυμάστρια
έγραψε βιβλίο γι αυτόν!


Στο σπίτι του στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, αγκαλιά με τα μαύρα λαμπραντόρ του, Όπρα και Κούγκαρ, ο λαικός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Αποσπάσματα από την συνέντευξή του:

 
- Εσύ δουλεύεις από μικρός...
 
«Ναι, παρόλο που δεν είχα ανάγκη τότε να δουλεύω, μου άρεσε  από πιτσιρίκος η δουλειά, γιατί ήθελα να έχω αυτονομία, το δικό μου πορτοφόλι, να έχω γεμάτη την τσέπη μου, να κάνω αυτό που θέλω, χωρίς να ζητάω από κανέναν».
 
- Έρχεσαι στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη και θυμάμαι τότε «διχάζεις» τον κόσμο. Άλλοι λέγανε ότι κατεβαίνει ο Μακρόπουλος και θα γίνει χαμός και άλλοι έλεγαν «έλα μωρέ, και τι έγινε;»... Σωστά θυμάμαι;
 
«Πολύ σωστά θυμάσαι, γιατί υπήρχε μια τετραετία τότε που δούλευα στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Πάολα, έξι μέρες την εβδομάδα, 11,5 μήνες τον χρόνο, είχα επιτυχίες, "Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης", "Ύποπτο" και γινόταν πανικός. Τότε συνειδητοποιώ λοιπόν ότι όταν κάποιος θέλει να "τρυπήσει" και να μπει στο σύστημα, στον χώρο, οι γνώμες διχάζονται -και δεν ισχύει αυτό μόνο για μένα, για όποιον προσπαθήσει να κάνει ντόρο, παλεύοντας να διεκδικήσει μια θέση. Όποιος τολμήσει κάτι τέτοιο λοιπόν, τον πολεμάνε πριν μπει στο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με την κορυφή και την καριέρα...».
 
- Ήσουνα προετοιμασμένος γι' αυτό το παιχνίδι και τον πόλεμο;
 
«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουνα προετοιμασμένος, αλλά σίγουρα δεν ήμουνα και απροετοίμαστος, δεν με βρήκε αυτό σε μικρή, αλλά σε μεγάλη ηλικία».
 
- Είσαι λάτρης του ωραίου φύλου...
 
«Εννοείται, κατ' αρχήν έχω γεννηθεί από γυναίκα, δεν μπορεί να μην λατρεύω την γυναίκα».

- Θα παντρευτείς ξανά;
 
«Γιατί όχι; Δεν το αποκλείω».
 
- Είσαι εύκολος ή δύσκολος άνθρωπος στην συμβίωση;
 
«Αυτό μπορεί να στο πει η Γιούλη που συμβιώνει μαζί μου, για να είναι όμως τόσα χρόνια μαζί μου, σημαίνει ότι δεν είμαι κακός...».
 
- Πες μου κάτι παρανοϊκό που σου έχει τύχει με θαυμάστρια...
 
«Κάποτε το 2007 τραγουδούσα στο Fever  και ήρθε στο καμαρίνι μου μια γυναίκα που είχε γράψει ένα βιβλίο για μένα και το ξεκινούσε από την κηδεία μου... Μου έφερε ένα βιβλίο 400 σελίδες, ολόκληρο μυθιστόρημα. Η ιστορία ήταν υποτίθεται μια παράνομη σχέση μου, που την είχα παράλληλα με την γυναίκα μου που ήρθε στην κηδεία μου. Πραγματικά απίστευτο...».