iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο Γ. Μαυρίδης έδωσε
την αμοιβή από το
Nomads στα παιδιά!


Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε στο κλείσιμο του «Nomads»  πως έδωσε τα χρήματα από τη συμμετοχή του για ν’ ανακαινιστεί η πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ.

Η συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίδη στο «Νomads» είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, από τη στιγμή που είχε δηλώσει πολλές φορές πως είναι ενάντια στη λογική των παιχνιδιών επιβίωσης. Ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο μάθαμε την όμορφη κίνηση που κρυβόταν πίσω από τη μεγάλη του απόφαση!

Όλα τα χρήματά του θα δοθούν στην ανακαίνιση της πτέρυγας με τις χημειοθεραπείες στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ! Μία κίνηση παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους που έχουν τόση δύναμη από την μικρή οθόνη!

«Μετά από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες.

Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά… το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό». Ο Ant1 λίγο μετά την εν λόγω αποκάλυψη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν».

Δείτε το βίντεο