iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Μαγευτικό drive in
σινεμά στον
Λυκαβηττό (pic)


Ακόμα ένα drive in ξεπήδησε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με θέα την πόλη.

Ενα drive in στον λόφο του Λυκαβηττού με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, αποστάσεις και ηλεκτρονική κράτηση για τα εισιτήρια.

Τα drive in είναι τάση αυτό το καλοκαίρι, με τελευταία προσθήκη το City Drive-In στον Λυκαβηττό όπου το κοινό μπορεί να απολαύσει αγαπημένες ταινίες παλαιότερων ετών, από το La La Land μέχρι το «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μετά την είσοδο στο χώρο μπορεί κανείς να αγοράσει ποτά, cocktails, ζεστό ποπ κορν, νάτσος, burger και γλυκά για να απολαύσει την ταινία
Η ανάρτηση των διοργανωτών σημειώνει: «Από τις 5 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπ κορν, νάτσος, burger και γλυκά από το food court μας».
«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον λόφο» είναι το σύνθημα. Ο πολυχώρος του City Drive-in λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα και το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ.
Δείτε το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας
Δευτέρα 8 Ιουνίου Art Mondays 21:00 The Great Beauty (Η Τέλεια Ομορφιά)
Τρίτη 9 Ιουνίου 21:00 Αν
Τετάρτη 10 Ιουνίου 21:00 The Best Offer (Το τέλειο Χτύπημα)
Πέμπτη 11 Ιουνίου Horror Thursdays 21:00 Train To Busan
Παρασκευή 12 Ιουνίου 21:00 Sex And The City / 23:00 Midnight In Paris
Σάββατο 13 Ιουνίου 21:00 LA LA LAND /23:00 Magic In The Moonlight (Μαγεία Στο Σεληνόφως)
Κυριακή 14 Ιουνίου 21:00 LA LA LAND / 23:00 Magic In The Moonlight (Μαγεία Στο Σεληνόφως)